Oțet care face celulita să dispară ca prin magie?


Imagini pentru acest oțet face celulita să dispară ca prin magie?

La începutul acestui articol trebuie să ştii că celulita constă de fapt din celule de grăsime liber plutitoare, care sunt depozitate sub piele. Acest lucru conferă pielii un aspect distinct, care este similar cu suprafaţa br’nzei de vaci sau cu coaja de portocală.
În acest articol vom prezenta cel mai bun remediu natural, care te va ajuta să scapi de celulită rapid şi eficient. Trebuie să ştii că ingrientul principal al acestui remediu este oţetul de mere.
Datorită faptului că oţetul de mere este bogat în calciu, magneziu, potasiu şi diverse minerale, vei scăpa de celulită în cel mai scurt timp. În plus, ar trebui să ştii că oţetul de mere te va ajuta să elimini toxinele din organism şi să scapi de retenţia de apă din jurul stomacului şi a coapselor. Chiar şi Grecia antică, Roma şi Egiptul erau familiarizaţi cu proprietăţile vindecătoare ale oţetului de mere. Un alt lucru pe care ar trebui să-l ştii este că oţetul de mere te va ajuta să pierzi în greutate, să reduci celulita şi balonarea.
Iată ce trebuie să faci pentru a prepara acest remediu magic:
Mai întâi trebui să amesteci o parte de oţet de mere cu două părţi de apă. Poţi adăuga puţină miere, dacă doreşti. Următorul pas pe care trebuie să-l faci este să freci zonele afectate cu acest amestec. Lasă acest amestec să acţioneze timp de aproximativ 30 de minute. Apoi spală amestecul cu apă caldă. Trebuie să repeţi acest tratament de două ori pe zi, până când vei obţine rezultatele dorite. Poţi aplica, de asemenea, un alt tratament, care este la fel de eficient. Pentru acest tratament trebuie să amesteci părţi egale de apă şi oţet de mere. Apoi, trebuie să frecaţi zona afectată cu acest amestec. Următorul lucru pe care trebuie să-l faci este să împachetezi zona cu folie de plastic şi să pui un prosop cald deasupra. Lasă această folie timp de aproximativ o oră. Apoi îndepărtează folia şi spală amestecul, folosind apă călduţă. Repetă această procedură o dată pe zi, până scapi de celulită complet. Dacă vrei să pierzi în greutate, trebuie să amesteci două linguri de oţet de mere şi o linguriţă de miere. Ia acest amestec de două ori pe zi, zilnic, până când vei obţine rezultatele dorite.
Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cele mai sexi romance din anii 60-70-80

Avea bunica… Avea bunicu’…

REALITATEA in care traim??? De ZIUA LIMBII ROMANE!!! Pentru NEPOTII si STRANEPOTII nostri!!!