Sfecla rosie repara ficatul gras si ochii.


Am 60 de ani și aceasta planta a facut ca vederea mea sa revina , a eliminat grăsimea din ficatul meu și a curatat complet colonul

Majoritatea oamenilor pun intotdeauna sanatatea lor inainte de orice altceva. Menținerea sănătății dumneavoastră nu este un lucru usor – de-a lungul timpului, organele si functiile corpului se deterioreaza, ceea ce duce la probleme, cum ar fi pierderea vederii sau obstrucția de colon.
Rețete sănătoase imprimabile Uneori, prea multa grasime se poate acumula in ficat si cauza numeroase probleme care vor afecta cu siguranta starea generala de sanatate. Din fericire, există un ingredient natural care poate ajuta – sfecla.
Sfeclă roșie este o legumă europeană roșiatica care a fost consumata în principal in salate crude sau in.
Nu mulți oameni iubesc sfecla ,dar sfecla are numeroase beneficii de sanatate – de exemplu, ea poate curata grasimile din ficat, pentru a preveni obstacolele de colon și de a vă ajuta să recapatati vederea. Și nu se oprește aici!
Beneficiile pentru sănătate ale sfeclei
Sfecla poate îmbunătăți circulația sângelui și de a consolida sistemul cardiovascular, oferind în același timp, de asemenea, corpul cu suficienta energie pentru a doua zi.
Vegetala conține betaină și triptofan, substanțe rare, care pot calma nervii și lupta cu stresul.
Proprietățile antiinflamatorii ale sfeclei și a conținutului lor ridicat de antioxidanți pot lupta impotriva radicalilor liberi in corpul tau si de a imbunatati starea generala de sanatate. Iată cum să pregătesti o salata de sfecla rosie sanatoasa pe care o poti manca in orice zi:
INGREDIENTE
2-3 sfecle
2 cepe
-Ulei de măsline extra virgin
-Oţet
-sare
PREPARAREA
Se curata sfecla si gatiti-le în apă, cu un vârf de cuțit de sare, apoi se taie în felii mici și le puneti într-un castron.
În continuare, se taie ceapa si se amesteca cu sfecla, apoi se adaugă niște ulei de măsline și oțet și se condimentează cu sare dupa gust. Se presara salata cu vinegreta si în cele din urmă și se lasă timp de o oră. După aceea, vă puteți servi salata delicioasa.
Aceasta salata uimitoare va curata colonul si ficatul si imbunatateste vederea la fel de bine. Aceasta va face, de asemenea, mult mai mult pentru sanatatea ta, asa ca sugerăm sa o consumi în fiecare zi.
Sfeclele sunt foarte hrănitoare și sănătoase și ar trebui să devină o parte din dieta ta de zi cu zi, începe să mananci legume sănătoase.
SURSA: http: naturalcarebox.com

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cele mai sexi romance din anii 60-70-80

RUGACIUNE PUTERNICA DE LA MUNTELE ATHOS

Avea bunica… Avea bunicu’…