Degetul mare va tradeaza caracterul

degetul arcuit sau drept spune multe despre tine
Probabil că oamenii nu dedică prea mult timp analizării degetelor. Ele reprezintă părți esențiale ale organismului nostru și, cu siguranță, ne-ar fi destul de greu să facem multe din activități fără ele.

Poate nu știai, însă unghiul și forma degetului mare, pot spune multe despre tine...


Iată câteva lucruri interesante despre degetul mare:

Verifică dacă degetul tău este drept sau nu. Ridică degetul mare și continuă să citești.

- Dacă degetul tău este drept, atunci ești o persoană serioasă și nu prea îți place să glumești. Poate că ar trebui să te relaxezi puțin și să vezi altfel viața. De asemenea, degetul drept face din tine un bun exemplu pentru cei din jur.

- Dacă degetul nu este drept, înseamnă că ești genul de persoană care își exprimă sentimentele cu ușurință și ești extrem de expresiv. De asemenea, nu iei mereu lucrurile în serios și îți place să faci glume tot timpul.

De asemenea și forma degetului poate spune multe despre tine. Te regăsești în cele de mai jos?

De exemplu, degetul are două falange diferite care pot spune multe despre tine.

- Dacă falanga de sus este mai mare decât cea de jos, înseamnă că ești o persoană pasională, perseverentă și determinată. Majoritatea persoanelor de succes au această falangă mai mare.

- Dacă cea de-a doua falangă este mai mare, atunci ești o persoană rezervată, introvertită, care preferă să petreacă mult timp de una singură.

- Dacă degetul tău are falange egale, atunci ești o persoană puternică și un bun lider. 


Palma deschisă

- Dacă deschizi palma, iar degetul mare formează cu palma un unghi de 90 de grade, atunci ești o persoană de încredere, realistă și muncitoare.

- Dacă degetul tău este flexibil, înseamnă că ești o persoană care se adaptează cu ușurință, însă ai mare grijă, oamenii pot profita de bunătatea ta!

- Dacă degetul nu este flexibil, înseamnă că ești o persoană căreia nu îi plac prea tare schimbările. Atunci când vine vorba de decizii, cântărești cu grijă fiecare opțiune.

Ce spui, te-ai regăsit în aceste descrieri?

Despre autor:
Petrut s-a alaturat echipei Secretele pentru a veni in sprijinul oamenilor cu informatii despre o viata sanatoasa. Pe Petrut îl puteti gasi pe facebook si Google+.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cele mai sexi romance din anii 60-70-80

RUGACIUNE PUTERNICA DE LA MUNTELE ATHOS

Avea bunica… Avea bunicu’…