DEPRESIA SI TRISTETEA O ELIMINAM CU UN SIMPLU REMEDIU FACUT IN CASA!

Un articol de Petrut

In secolul 21, secolul vitezei si al stresului, unul din zece adulti sufera de depresie. Depresia mai este numita si boala sufletului cauzata de emotiile negative puternice.

Depresia se poate manifesta prin diverse simptome, cele mai des intalnite fiind un sentiment profund de tristete si pierderea marcanta a interesului fata de orice fel de activitati.

Alte simptome pot include:


- Modificari ale poftei de mancare care duc la pierdere sau crestere in greutate

- Insomnie sau somn prelungit

- Pierderea energiei si oboseala marcanta

- Anxietate sau iritabilitate

- Un sentiment de lipsa de valoare si vinovatie neadecvate

- Dificultate in gandire, concentrare si capacitatea de a lua decizii

- Ganduri de moarte sau suicid si tentative de a le duce la indeplinire.

Atat starile de depresie usoare cat si starile de depresie severe pot fi alungate cu ajutorul plantelor oferite de natura. O metoda foarte buna in tratamentul acestor stari este ceaiul de busuioc si sunatoare. Acest ceai poate face minuni impotriva depresiei, depresiei anxioase si a nevrozelor.

Busuiocul avand actiune inviorataore,usor euforic si echilibrant asupra starii psihice este un bun tonic si un stimulent nervos. Reduce sensibilitatea la stres si mareste capacitatea de control a emotiilor. Principiile sale ajuta la o mai buna oxigenare celulara ceea ce permite organismului si sistemului nervos sa se adapteze la conditiile de stres la care este supus zi de zi producandu-se o imunizare la stres.

Sunatoarea previne atacurile de panica, tinand sub control emotiile negative si ameliorand fobiile. Actioneaza benefic in cazul persoanelor care sufera de pesimism si tristete reducand intensitatea si frecventa tulburarilor obsesiv-compulsive.

Pentru a trata cu succes depresia aveti nevoie sa beti zilnic cate doua cani din urmatorul ceai:

- 1 plic de ceai de busuioc

- 1 plic de ceai de sunatoare

- 250 de ml de apa

Mod de preparare:

Turnati intr-un ibric apa, apoi puneti cele 2 plicuri de ceai. Dati drumul la foc si lasati pana cand atinge punctul de fierbere. Acoperiti ibricul cu o farfurioara si lasati la infuzat timp de 10 minute.

Beti tot ceaiul deodata de doua ori pe zi. O cana dimineata si alta seara dupa masa.


Tratamentul descris mai sus nu este indicat in cazul persoanelor care deja iau un tratament impotriva depresiei, tahicardiei, anxietatii sau tulburarii de concentrare. Trebuie mentionat faptul ca busuiocul nu trebuie consumat cu doua saptamani inainte de o interventie chirurgicala sau o extractie dentara pentru ca poate cauza sangerare excesiva.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cele mai sexi romance din anii 60-70-80

Avea bunica… Avea bunicu’…

Istorta Romaniei in 16 episoade din « grotele Vaticanului »