Scapa de ochelari ... cu SOFRAN!

Un articol de Razvan

Este normal ca persoanele in varsta sa aiba mai multe probleme cu vederea, decat cele tinere. Cea mai la indemana solutie pentru tratarea acestei probleme este calea naturala, si anume retetele facute in casa.

Putem spune cu usurinta faptul ca vederea este cel mai important simt, deoarece prin intermediul ochilor, primim peste 90% din informatie.


Datorita evolutiei tehnologice, putem folosi ochelari si lentile de contact, care promit sa ne imbunatateasca vederea. Insa nu toti oamenii isi pot permite achizitionarea lor si nici nu reprezinta intotdeauna solutia ideala.

In cadrul acestui articol, va prezentam o reteta, care va scapa de ochelari in doar cateva saptamani. Ceea ce este cel mai important, aceasta reteta este 100% naturala.

Principalul ingredient al acestei retete este sofranul.

Silvia Bisti a realizat o cercetare, care a demonstrat faptul ca aceasta planta poate reface procesul degenerativ al vederii, facand celulele sistemului vizual sa fie mult mai puternice, intr-o perioada scurta de timp.

Tratamentul trebuie consumat sub forma unui ceai.

Reteta pentru redobandirea vederii

Ingrediente:

• 1 ceasca cu apa

• 1 gram de sofran

Mod de preparare:

Fierbeti apa si adaugati sofranul. Pentru a indulci, puneti putina miere. Beti 2-3 cesti pe zi.


Aceasta reteta nu imbunatateste doar vederea, ci purifica si sangele, scade nivelul colesterolului, sustine memoria si imbunatateste sistemul circulator.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cele mai sexi romance din anii 60-70-80

Avea bunica… Avea bunicu’…

REALITATEA in care traim??? De ZIUA LIMBII ROMANE!!! Pentru NEPOTII si STRANEPOTII nostri!!!