ZODIA TAURULUI (a mea!)


Imagini pentru taur zodie

Taurul este una dintre cele mai echilibrate și loiale zodii, dar și el are nevoie de îndrumări. Dacă te-ai născut sub acest semn, vezi ce au să-ți spună astrele.
„Dragă Taur,
Ești o persoană serioasă și responsabilă, uneori dură, și vrei să faci totul ca la carte. Indiferent de activitatea în care te implici, nu te lași până nu ești sigură că a ieșit perfect. Și deși știi cât ești de valoros și priceput la toate, ești foarte modest și niciodată nu îți asumi meritele. Poate ar trebui să îi mai atenționezi pe cei din jurul tău! Nu întotdeauna sunt atenți la lucrurile mărețe pe care le faci, iar asta te face să ratezi promovări și evoluții în carieră. Nu înseamnă că te lauzi, ci doar că prezinți faptele.
Te mulțumești cu puțin și îți plac lucrurile simple, dar ar fi bine să știi că ești capabilă să trăiești o viață extraordinară. În carieră, poți ajunge pe culmile succesului, dacă îți dorești asta. Poți avea bani, faimă și putere, dar știm că tu vrei o viață fără dramă și fără complicații, așa că s-ar putea să nu ai parte de ele.
Toată lumea spune că ești încăpățânată, dar lucrurile nu stau chiar așa. Îți susții cu tărie punctul de vedere, dar numai atunci când ai argumente solide și când ești sigură de ce spui. Nu te contrazici, dacă nu ai idee despre ce se vorbește, așa că nu schimba asta la tine. Dacă ai dreptate, mergi până în pânzele albe!
Nu îți place schimbarea, iar această reticență te-ar putea face să ratezi momente importante în viață. Mulți cred că ești leneșă și îți place prea mult confortul, de aceea nu vrei să ieși din rutină, însă adevărul este că îți este un pic teamă. Nu îți place să nu ai siguranțe și preferi să fii foarte bună în ceea ce știi să faci, decât bună la ce nu stăpânești foarte bine.
În relațiile cu oamenii nu ai foarte multe așteptări, pentru că îi iubești necondiționat. Vrei, totuși, să vezi că ceilalți nu se poartă ca și cum totul li se cuvine și îți recunosc eforturile, atunci când faci ceva pentru ei. Atunci când cineva nu îți place, este indicat să îl scoți din viața ta, pentru că sunt slabe șanse ca relația să evolueze în bine.
Cu drag, Astrele!”
Sursa Selectiva: Unica.ro

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cele mai sexi romance din anii 60-70-80

Avea bunica… Avea bunicu’…

Istorta Romaniei in 16 episoade din « grotele Vaticanului »