Domnule Iohanis mai ceri gratierea distribuitorilor de droguri?


Imagini pentru iohannis
Presedintele Klaus Iohannis a vorbit luni seara, la Roma, despre eforturile pe care le face pentru a-l salva pe romanul condamnat la moarte in Malaezia, dupa ce a fost acuzat de trafic dedroguri.
Peste 500 de romani s-au intalnit luni seara, la Palazzo della Cancelleria, cu seful statului si sotia sa, Carmen, iar unul dintre conationali a adus in discutie situatia lui Alexandru Gologan, romanul care urmeaza sa fie executat in Malaezia.

"Eu vorbesc si cu alti presedinti si ma rog de ei cu totii sa intervenim. Sper ca doar-doar o sa gasim o solutie", a dezvaluit Klaus Iohannis, potrivit Digi 24
Dar pentru drogatii morti, pentru mortii nevinovati cautati vreo solutie? Unde vor gasi rezolvarea?
Dupa gest, cred ca in ceruri!!! Acolo nu e nici chin, nici durere, e numai verdeata. 
Pentru popularitate politicienii, inclusiv presedintele Iohanis si primul ministru fac eforturi pentru salvarea criminalului care transporta droguri. Dar capul nu va duce sa va ganditi la sutelor de condamnati care consuma aceste droguri? Dar la cei nevinovati care sunt ucisi de drogati?
Drogat si posibil bolnav, un sofer a produs luni dimineata un carnagiu in Braila. A intrat cu masina in viteza peste oamenii care asteptau intr-o statie de autobuz. Cinci persoane au murit pe loc.  
Asa mult conteaza viata unui crimina nu in serie, ci in infinita seriea, care sa obtina bani nemunciti? Penru un vot in plus sacrificati tineretul si mai ales copii tarii!
De ce nu aveti curajul sa cereti publi condamnarea pe viata a tuturor care se fac vinovati de de aceasta invazie de droguri? Pierdeti voturi!
Lasatii macar pe cei ce-i spanzure pe cei ce merita asta sa-i spazure!
Nu va ganditi ca moartea unui astfel de nenorocit salveaza cateva sute de nevinovati?
Nu va doresc sa ajungeti ziua cand copii, nepoti sau alte rude apropiate sa ajunga asa ca cei din statia de autobuz, spulberati de o victima a transportorului de droguri pe care-l plangeti!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cele mai sexi romance din anii 60-70-80

Avea bunica… Avea bunicu’…

Istorta Romaniei in 16 episoade din « grotele Vaticanului »