Bicarbonatul si puterile lui miraculoase

Un articol de Cristian Iacov 

Puterile miraculoase de vindecare ale bicarbonatului de sodiu le stim cu totii insa ceea ce vei afla in continuare, pur si simplu te va face sa privesti cu alti ochi acest ingredient! 

Vezi mai jos despre ce este vorba! 


Bicarbonat de sodiu pentru revigorarea plantelor 

Pur si simplu adauga o lingurita de bicarbonat la o cana de 2 litri de apa, amesteca bine, apoi uda florile cu aceasta apa. Florile iti vor multumi iar tu vei observa o imbunatatire in scurt timp. 

Bicarbonat de sodiu pentru arsuri ale pielii 

Adauga putin bicarbonat in apa cu gheata, amesteca bine, apoi inmoaie un bandaj in aceasta apa. Aplica bandajul inmuiat direct pe arsura. Aceasta procedura va calma arsurile cat ai clipi. 

Bicarbonat de sodiu pentru eliminarea mirosului emanat de consumul de usturoi sau ceapa 

Daca ai mancat ceapa sau usturoi si iti este teama ca respiratia ta va fi urat mirositoare, nu trebuie sa-ti faci griji. Ia un pahar cu apa, amesteca-l cu o lingurita de bicarbonat, apoi fa gargara cu aceasta combinatie. Respiratia ta va fi cu adevarat reimprospatata. 

Bicarbonat de sodiu pentru fragezirea carnii 

Aplica bicarbonat de sodiu pe carnea pe care vrei sa o prepari, apoi bag-o la frigider si las-o sa stea circa 2-3 ore. La final, inainte sa te apuci sa o gatesti, scoate-o din frigider, spal-o si ai obtinut o carne extrem de frageda, tocmai buna pentru a fi gatita. 

Bicarbonat de sodiu pentru mentinerea unui miros placut in sifonier 

Umple o soseta cu cateva linguri de bicarbonat de sodiu apoi plaseaza acea soseta in sifonier. Acest procedeu iti va mentine un miros proaspat in sifonier si in plus, va tine la departare si moliile. - See more at: http://www.secretele.com/2016/03/dupa-ce-vei-citi-asta-nu-vei-mai-privi.html#sthash.O9WLjZUs.lCVMEAOw.dpuf

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cele mai sexi romance din anii 60-70-80

RUGACIUNE PUTERNICA DE LA MUNTELE ATHOS

Avea bunica… Avea bunicu’…