Scapa de negi usor si naturist.

Un articol de Maya 

Multi oameni sufera de afectiuni ale pielii, iar cele mai comune dintre acestea se manifesta prin aparitia de negi, alunite, riduri, semne de imbatranire si puncte negre. 

Aceste probleme ale pielii trebuie tratate in mod corespunzator pentru prevenirea infectiilor. 

Dar stiai ca exista si metode naturale de a trata aceste afectiuni? Iata cateva remedii naturiste simple si usor de preparat. 


Ingrediente necesare: 

1 lingurita de miere 

Fasa sterila 

Acopera negii cu un strat de miere bruta, apoi infasoara zona de aplicatie cu o fasa sterila din bumbac. Mentine pansamentul pe piele timp de 24 de ore. 

Un alt remediu eficient este otetul de mere. Spala bine zona de aplicatie, apoi aplica uniform otetul de mere pe toata suprafata afectata. Infasoara zona cu o fasa sterila sau cu leucoplast. Repeta procedeul timp de cateva saptamani la rand. 

Bananele sunt de asemenea de ajutor in vindecarea negilor. Freaca zona afectata cu interiorul unei coji de banana si negii vor disparea rapid. 

Un alt remediu eficient consta pur si simplu in folosirea benzilor medicinale autoadezive, sau a leucoplastului. Infasoara zona afectata de negi cu leucoplast si mentine pansamentul timp de sase zile. Poti inlocui pansamentul atunci cand se murdareste. 

De asemenea, poti folosi usturoi pisat pentru a scapa de negi. Dupa aplicarea usturoiului pe piele, acopera zona cu un bandaj. Repeta procedeul de doua ori pe zi. - See more at: http://www.secretele.com/2016/03/scapa-in-mod-miraculos-de-alunite-negii.html#more

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cele mai sexi romance din anii 60-70-80

RUGACIUNE PUTERNICA DE LA MUNTELE ATHOS

Avea bunica… Avea bunicu’…