Scapa de infectiile fungice ale picioarelor




Un articol de Razvan

Ai grija de sanatatea picioarelor tale intr-un mod simplu si rapid cu ajutorul produselor casnice de zi cu zi.

Iata ce trebuie sa faci!
1. Te poti vindeca de infectiile fungice ale picioarelor facand zilnic bai locale in apa de gura timp de 30 de minute. Apa de gura contine ingredienti importanti in acest sens, asa cum sunt alcoolul, otetul si sucul de lamaie.

2. Poti vindeca infectiile fungice ale mainilor in doar doua saptamani inmuindu-le zilnic in apa de gura.

3. Pentru a te vindeca de ciuperca piciorului poti folosi usturoi. Pur si simplu tine intre degetele de la picioare putin usturoi si lasa-l sa actioneze timp de 24 de ore.

4. Bataturile picioarelor pot fi indepartate usor cu ceapa. Taie o felie groasa de ceapa, inmoai-o in otet, aplic-o pe partea de jos a picioarelor si incalta-te cu sosete. Repeta procedeul pana ce bataturile se inmoaie si devin usor de indepartat.

5. Si sosul de chili poate vindeca bataturile. Aplica putin sos de chili si putina vaselina pe zonele inflamate, dupa care acopera zona cu tifon. Ardeiul iute este bogat in capsaicina, care scade umflaturile si reduce responsivitatea terminatiilor nervoase responsabile pentru simptomele de durere.

6. Durerea cauzata de bataturi poate fi atenuata si folosind sare, deoarece aceasta contine sulfat de magneziu, care reduce inflamatia si durerea.

7. Foloseste antiperspirant impotriva basicilor. Desi uneori procedeul poate fi putin dureros, mai ales in cazul in care basicile sunt mari si iritate, antiperspirantul usuca zonele de piele afectate si accelereaza procesul de vindecare.

8. Inceteaza sa mai mananci zahar daca vrei sa te vindeci de guta. Un studiu recent a aratat ca aportul de zahar este strans legat de aparitia gutei. Daca suferi de guta, poti reduce inflamatia consumand capsuni si cirese.

Despre autor:
Razvan s-a alaturat echipei Secretele.com pentru a veni in sprijinul oamenilor cu informatii pretioase despre o viata sanatoasa. Sursa:healthtipssource. Pe Razvan il puteti gasi si pe facebook!
- See more at: http://www.secretele.com/2016/02/si-inmuiat-picioarele-in-apa-de-gura.html#more

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cele mai sexi romance din anii 60-70-80

Avea bunica… Avea bunicu’…

REALITATEA in care traim??? De ZIUA LIMBII ROMANE!!! Pentru NEPOTII si STRANEPOTII nostri!!!