Daca te furnica s-ar putea sa ai furnici!

S-a dus la medic pentru un control banal, dar medicii i-au găsit SUTE de FURNICI în urechi VIDEO

Publicat: (acum 15 ore) // Actualizat: (acum 14 ore) // Sursa: romaniatv.net

O tânără din India s-a prezentat la doctor pentru niste analize banale si a aflat ceva incredibil. Medicii i-au spus că sute de furnici îşi făcuseră cuib în capul ei. Nu pe cap, ci în cap.Comenteaza
 
Doctorul care s-a ocupat de femeie spune că este cel mai dificil caz medical cu care s-a confruntat vreodată:
"Nu am mai vazut asa ceva, nu am gasit un caz asemanator în toată istoria medicală”, a povestit medicul Jawahar Talsania pentru Times of India.
Tânăra Shreya Darji a fost tinuta sub supraveghere medicala video de specialistii din Ahmedabad in incercarea de a rezolva acest mister medical, scrie teotrandafir.com. Potrivit medicilor, sute de furnici s-au aciuat in urechile femeii, iar fata sustine ca nu a simtit niciun fel de durere. Ce este si mai straniu la acest caz este faptul ca, in urma testelor pe care fata si le-a facut in ultimii 12 ani, nu a prezentat niciun fel de anomalie.
Familia duce o viata normala si traieste intr-un mediu sanatos, asa ca nu putem da vina nici pe conditiile mizerabile, caci ele nu exista”, a mai spus Talsania pentru ziarul indian.
Nu credem ca furnicile depun oua in interiorul urechii si nu am observat nicio regina furnica in interior. Suntem complet nedumeriti”, au explicat medicii.


Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/caz-halucinant-medicii-au-gasit-sute-de-furnici-in-capul-unei-femei_274014.html#ixzz4029QhIiy

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cele mai sexi romance din anii 60-70-80

Avea bunica… Avea bunicu’…

REALITATEA in care traim??? De ZIUA LIMBII ROMANE!!! Pentru NEPOTII si STRANEPOTII nostri!!!