cura de usturoi

Cel mai puternic antibiotic natural cunoscut la ora actuală, usturoiul este recomandat în ameliorarea, tratarea și prevenirea unei game variate de afecțiuni.


Pentru a prepara tinctura de usturoi aveți nevoie de 350 g de usturoi bio (obligatoriu!) zdrobit și 220-250g de alcool de 95-96°, rom sau tărie.
Este important să nu folosiți recipiente sau instrumente din metal pentru cojirea, zdrobirea sau colectarea usturoiului. Este permis doar instrumentarul din lemn, porțelan sau sticlă.
După ce usturoiul a fost bine curățat și zdrobit îl puneți într-un borcan de sticlă și adăugați alcoolul. Închideți ermetic borcanul și țineți la frigider timp de 10 zile, urmând ca în cea de-a 11-a zi să filtrați amestecul cu ajutorul unui tifon des. Lichidul curat, astfel obținut se ține la frigider încă 2 zile, în același borcan, după care se poate începe administrarea. Aceasta se realizează luând picături - care se pot doza cu pipete de dimensiuni normale, cumpărate de la farmacie - după următorul tabel:
Ziua
Mic Dejun
Prânz
Cină
1
1
2
3
2
4
5
6
3
7
8
9
4
10
11
12
5
13
14
15
6
16
17
18
7
12
11
10
8
9
8
7
9
6
5
4
10
3
2
1
11
15
20
25
12
25
25
25
Este posibil ca în primele zile de cură să experimentați amețeală, roșeață a pielii sau dureri de stomac. Nu trebuie să vă alarmați, deoarece acestea sunt cauzate de efectul detoxifiant al usturoiului. Dacă simptomele persistă mai multe zile sau vă simțiți rău, consultați medicul, în special dacă urmați vreun tratament medicamentuos în același timp. Pentru mai multe informații referitoare la interacțiunile usturoiului cu medicamentele, aici.
IMPORTANT! - Această cură nu se poate ține decât odată la 5 ani. Dacă urmați un tratament medicamentos, aveți nevoie de acordul medicului pentru a putea urma acest tratament. În timp ce urmați această cură, este interzis consumul de usturoi, sub orice altă formă.
*****
Acest remediu regenerează întregul organism și este recomandată persoanelor care suferă de reumatism, artrită, osteoartrită, ulcer stomacal, gastrită, hemoroizi, dureri de cap, ischemie, hipertensiune, boli pulmonare, sinuzită, probleme circulatorii, arteroscleroză. Totodată, aceast tratament ajută la dizolvarea cheagurilor de sânge, prevenind astfel atacurile cerebrale, îmbunătățește auzul și vederea, scade colesterolul rău, este adjuvant în tratarea impotenței, curăță vasele de sânge, accelerează arderile, îmbunătățește metabolismul, ajută în curele de slăbire, elimină surplusul de grăsimi din organism, în special de pe organele interne și crește nivelul de calciu din organism.
*Materialele de pe acest site au caracter informativ. Înainte a de începe orice fel de tratament naturist trebuie să faceți un test de alergie la tipurile respective de produse. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră, înainte de a începe o cură sau un tratament naturist.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cele mai sexi romance din anii 60-70-80

Avea bunica… Avea bunicu’…

REALITATEA in care traim??? De ZIUA LIMBII ROMANE!!! Pentru NEPOTII si STRANEPOTII nostri!!!