CINE SUNT ACOPERIȚII din Justiție!

Fost general SIE spune CINE SUNT ACOPERIȚII din Justiție!





Un fost general SIE spune, cine sunt acoperiții din Justiție. Și cum poate verifica chiar ministerul public sau CSM cine au fost aceștia sau câți mai sunt în sistem. "Este foarte simplu de verificat", spune fostul general. „Pentru cei intrați în sistem până în 1990 să se verifice studiile și suplimentar dacă au tatăl necunoscut. De fapt, în buletin scria NATURAL. Asta era formula folosită. Toți cei recrutați de Securitate au la bază doar o școală profesională. La fel s-a întâmplat și cu cei care activau în fosta Miliție, sub acoperire. După recrutare, de-abia, au parcurs și celelalte trepte de învățământ. Toți au absolvit liceul la seral. ( SI CATI OR FI SI IN ALTE DOMENI) Din câte știu, spune generalul, procesul de recrutare de către Servicii a încetat, oficial, după anul 2004." „Chiar dacă știu că va izbucni un mare scandal îi rog pe cei din branșă să verifice două nume, pe fostul procuror Eugen Iacobescu și pe fostul deputat Ioan Adam. O să iasă mare zarvă, o să vedeți!", a încheiat fostul general SIE.
Imagini inline 1
Eugen Iacobescu a fost cercetat, din anul 1992 până în prezent, pentru instigare la fals, fals şi uz de fals, înşelăciune, omor prin imprudenţă, trafic cu aur, sustragerea de la plata datoriilor către stat. Nu este un boschetar, ci un procuror, şi încă unul care anchetează şi arestează.
PROCURORUL EUGEN IACOBESCU este unul dintre "greii" Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt. El se recomandă a fi "procuror criminalist", dar niciunul dintre colegii săi nu ştiu unde, când şi cum şi-a încheiat studiile sau specializarea, avertizori din instituţie afirmând că, înainte de 1989, Iacobescu făcea poliţie politică. Acesta este motivul pentru care s-a şi cerut, recent, o verificare a lui la CNSAS, fiind pe lista de priorităţi, alături de alte figuri "celebre" de magistraţi din Slatina.
Fostul procuror Eugen Iacobescu de la Parchetul Tribunalului Olt a rememorat cum a fost sanctionat de CSM si apoi i-a fost respinsa cererea de ramanere in magistratura fiind trimis la penise, dupa ce a descoperit implicarea lui Mircea Basescu in cazul Bercea Mondial si a facut publica aceasta informatie. Iacobescu a declarat la emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3, de marti seara, 22 iulie 2014, ca fosta sefa a CSM, Oana Haineala, nu a mai dorit sa il mentina in functie.
Imagini inline 2
Ioan Adam, este de fapt un tovarăş recrutat de securitate din rândul oamenilor muncii şi făcut stâlp de bază al Justiţiei comuniste. Pe care Sistemul Iliescian l-a dus mai departe, via-PSD, până în zilele noastre. Securitatea l-a luat pe Adam din postura de lăcătuş-mecanic la Zărneşti, l-a ajutat să-şi termine liceul la seral, l-a băgat la facultate, după firescul stagiu la Băneasa, şi apoi l-a făcut judecător.
"Uitaţi-va la noi şi le spun braşovenilor să se uite cine suntem noi, dom'le! Uitaţi-vă la masa asta ce somităţi sunt! În profesia lor, dom'le! Noi avem în spate o profesie, avem un nume, avem titluri, avem valoare! Uitaţi-vă la noi!", spunea Ioan Adam într-o conferinţă de presă la sediul PSD Braşov în campania electorală.



Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cele mai sexi romance din anii 60-70-80

Avea bunica… Avea bunicu’…

Istorta Romaniei in 16 episoade din « grotele Vaticanului »