Vampirii enrgetici din jurul tau

Vampirii energetici exista. Sunt langa noi in fiecare zi si pot sa spun cu convingere ca ii gasim in mai toate locurile in care mergem. M-as bucura sa ma contrazici, insa vad zilnic si aproape peste tot acest tipar comportamental.

Folosind un limbaj comun, vampirii energetici sunt acele persoane negative care in mod constient sau inconstient “fura” energie de la oamenii pozitivi. Ei se mai numesc si “hoti de energie” sau “paraziti energetici”.

Cine sunt vampirii energetici, cum ii recunosti si cum te poti proteja?




Cu siguranta ai trait situatii cand, dupa o intalnire cu o astfel de persoana (de ex. dupa o vizita la parinti, rude, prieteni), te-ai simtit obosit, epuizat, ametit sau deprimat fara niciun motiv aparent, plecand de acolo cu o stare ciudata.

Vampirii energetici sunt oamenii care au adunat in interiorul lor multe resentimente, neimpliniri si au multe rani la nivelul sufletului, care se cer a fi vindicate scrie calatoriasufletuluimeu. Starea lor dominanta este de tensiune, furie, manie, revolta, tristete. Au nevoie si cauta in permanenta sa fie in centrul atentiei si vor ca cei din jur sa-i asculte. Ajung astfel, pentru ca au refuzat si refuza in mod voit sa se vindece, sa se accepte asa cum sunt si sa priveasca in interiorul fiintei lor cu sinceritate.

Pe langa faptul ca te simti rau (fizic) in preajma unor astfel de persoane, ele sunt si cele care:
  • Te suna des sa-ti povesteasca problemele din viata lor, sa barfeasca, sa se vaicareasca
  • Se autovictimizeaza pentru a cere mila (sau, de fapt, energie)
  • Abordeza orice aspect existential intr-o maniera negativa, plangandu-se de orice (de vreme, job, familie, societate, samd)
  • Sunt critici inversunati la orice, comenteaza despre oricine si orice
  • Sunt dornici de conflict si manipulare
  • Iti induc stari de vinovatie care nu au o baza reala
  • Sunt iscoditori, punandu-ti intrebari de genul: Si, sigur esti bine? Totul este in regula?
Victimele preferate ale vampirilor energetici sunt persoanele sensibile pentru ca acestea au in mod natural o dorinta puternica de a ajuta. Astfel, in preajma unui vampir energetic, o persoana sensibila absoarbe ca un burete energia negativa, dand la schimb energie pozitiva cu care vampirul energetic se vindeca.

Numai ca, pentru “donator”, campul energetic devine slab si, ca o consecinta, apare starea de obosela, de epuizare, de dezechilibru. Cel mai adesea, persoana secatuita de energie are dureri de cap si o stare de tensiune in capul pieptului, in plexul solar.

Cum te protejezi?
  • In primul rand alege sa fii atent cum te simti atunci cand petreci timp cu anumite persoane.
  • Observa ce tipare comportamentale repeta in mod constant acesti oameni.
  • Pastreaza-ti calmul si nu raspunde provocarilor. Cand simti ca nu mai poti controla situatia, cel mai indicat ar fi sa rupi legatura cu ei. Acest lucru insa nu este posibil intotdeauna. Vampirii energetici sunt si printre membrii familiei tale. In acest caz este bine sa limitezi contactul cu acestia.
  • Invata sa fii linistit langa astfel de oameni toxici.
  • Controleaza-ti empatia pentru ca altfel risti sa traiesti stari de furie, ingrijorare sau teama, care nu sunt ale tale.
  • Si nu in ultimul rand, creste-ti vibratia practicand zilnic recunostinta, iertarea si acceptarea. Cand te afli intr-o vibratie inalta, vampirii energetici dispar pur si simplu din jurul tau. Se vor orienta catre alte persoane dispuse sa le cedeze energie prin mila si empatie.
Alege comapasiunea. Prin sentimentul de mila sau prin empatie, intotdeauna vei deveni o victima si vei ceda de fiecare data energie constient sau inconstient. Ca sa transformi mila in compasiune, aminteste-ti de fiecare data cand te incearca acest sentiment ca fiecare persoana isi alege singura modul in care isi invata lectiile de viata.

Iti recomand cateva metode practice de protectie energetica pe care le poti folosi ori de cate ori simti nevoia sau, de ce nu, ca ritualuri zilnice:
  1. Imagineaza-ti ca esti inconjurat de un glob de lumina alba stralucitoare. Esti in interiorul globului, in siguranta si protectie.
  2. Cere Divinitatii sa te protejeze ori de cate ori simti ca ai langa tine persoane toxice.
  3. Mergi in natura, stai la soare si incarca-te cu energie pozitiva.
  4. Mentine o atitudine pozitiva si concentreaza-te pe sentimente se fericire si multumire.
  5. Adauga in apa de baie 2-3 linguri de sare de mare si astfel iti vei curata campul energetic.
  6. Foloseste lampa de aromaterapie zilnic; uleiurile cu efecte benefice in curatarea energiilor de vibratie joasa sunt: iasomie, trandafir, tamaie.
  7. Perie-ti aura, incepand din crestetul capului, coborand pe brate, piept, picioare ca si cand ai curata niste scame.
  8. Mergi descult pe pamant, ori de cate ori ai posibilitatea. Acest exercitiu este benefic si cand simti ca esti cu “capul in nori” sau nu te poti concentra.
Practicand aceste exercitii simple sigur vei reusi sa te protejezi fizic. Insa nu uita: observa si fii atent la cei cu care iti petreci majoritatea timpului. Nu-i invinovati pe cei care se comporta ca si vampirii, unii nici nu constientizeaza ce fac.

TU, CU SIGURANTA AI NEVOIE SA STII CUI SI CUM DAI DIN ENERGIA TA.
- See more at: http://www.secretele.com/2015/12/afla-daca-persoanele-din-jurul-tau-iti.html?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+Secretele+%28secretele%29#sthash.BSm8M04I.dpuf

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cele mai sexi romance din anii 60-70-80

Avea bunica… Avea bunicu’…

Suleyman Magnificul toate episoadele online traduse