Esti un geniu? Afla acum!

Daca vrei sa iei o mica pauza de la activitatile tale obisnuite, iti recomandam sa incerci acest test de logica alcatuit din sase intrebari.

La final iti oferim raspunsul la fiecare intrebare in parte, dar nu trisa! Incearca mai intai de unul singur ca sa vezi cat de bine stai cu gandirea logica:



1. Un criminal a fost condamnat la moarte. I se ofera, insa, sansa de a alege modul in care va muri. Are trei posibilitati la indemana, putand alege oricare dintre urmatoarele trei camere: Prima camera, cuprinsa de flacari, a doua camera, in care se afla ucigasi inarmati, sau a treia camera, in care se afla o haita de lei care nu au mai mancat nimic de trei ani. Care dintre aceste camere este cea mai sigura pentru criminalul condamnat?

2. Un barbat statea in fata sotiei sale, care a apasat imediat pe declansator. Ulterior, femeia l-a tinut sub apa mai bine de 5 minute, dupa care l-a atarnat de cap cu o sfoara. Cu toate astea, la scurt timp dupa toate cele intamplate, sotii au iesit senini in oras la o cina romantica. Cum este posibil acest lucru?

3. Un magician s-a laudat ca a reusit sa-si tina respiratia sub apa timp indelungat, performanta lui fiind de 6 minute. Un copil care a auzit povestea nu a fost deloc impresionat, si a afirmat ca, spre deosebire de magician, el poate sa stea sub apa timp de 10 minute, si asta fara echipament de scufundari sau trucuri de magie. Curios, magicianul l-a pus pe copil sa dovedeasca cele afirmate, promitandu-i o recompensa de 10.000 de dolari in cazul unei reusite. Copilul s-a conformat, si-a indeplinit cu succes sarcina si a smuls banii. Cum a fost posibil acest lucru?

4. Ce este negru atunci cand il cumperi, rosu cand il folosesti si gri atunci cand il arunci?

5. Poti sa enumeri trei zile consecutive ale saptamanii fara sa folosesti cuvintele: luni, marti, miercuri, joi, vineri, sambata si duminica?

Raspunsuri: 

Vezi mai jos.... 


1. Cea de-a treia camera – Leii care nu au mancat timp de trei ani sunt cu siguranta morti.

2. Femeia este fotograf – Ea a apasat pe declansatorul aparatului de fotografiat, a developat in camera obscura filmul cu instantaneele sotului, dupa care a atarnat fotografiile pe sfoara la uscat.

3. Copilul a umplut un pahar cu apa si l-a tinut in echilibru pe cap timp de 10 minute.

4. Carbunele.

5. Ieri, astazi si maine.
- See more at: http://www.secretele.com/2015/12/daca-stii-sa-raspunzi-corect-la-toate.html?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+Secretele+%28secretele%29#sthash.tYLYxdbm.dpuf

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cele mai sexi romance din anii 60-70-80

RUGACIUNE PUTERNICA DE LA MUNTELE ATHOS

Avea bunica… Avea bunicu’…