Alte legi pentru ciobani ce urmează să fie ''votate''



Alte legi pentru ciobani ce urmează să fie ''votate''  + un atasament foarte interesant,

1.Când ies cu oile la păscut, ciobanii vor fi obligați prin lege să meargă  în urma lor și să le strângă căcărezele în pungi biodegradabile.
 
2. Se va considera abuz și act de cruzime asupra animalelor folosirea unor cuvinte precum "hoooo", "dâââr", "marș".
 
3. Dacă vin lupii, ciobanii sunt rugați să anunțe autoritățile și să aștepte în liniște sosirea lor.
 
4. Stânele trebuie să aibă acordul de funcționare ISU, MISU, PISU și CANISU.
 
5. Stânele cu o vechime mai mare de două ierni vor avea o bulină roșie pe gard.

6. Ciobanii care pasc turme în Ardeal se vor adresa oilor atât în limba  română, cât și în limba maghiară. De asemenea, câinii sunt obligați să latre bilingv.
 
7. Berbecul care conduce turma va fi ales de către oi prin vot secret, democratic.

8. Oile vor putea fi tunse doar cu acordul lor scris.
 
Șase scandaluri vor marca, în principal, viața politică din 2016. Culmea, două dintre ele vor avea în centrul atenției așa-zisul cuplu prezidențial spun sursele noastre.
1. Detalii incendiare vor apărea pe piață legate de amenajările și costurile de la renovarea reședinței prezidențiale, adică Vila Lac3. 
2. Va fi detonată BOMBA Bechtel. Care ticăie acum traversând Oceanul cu ultimele detalii...
3. Fiica-notăriță a fostului președinte Traian Băsescu va fi vedeta unui alt scandal. Care poate duce la retragerea definitivă din viața politică a COMANDANTULUI. 
4. Doamna Carmen Iohannis va fi audiată la DNA în dosarul FALSURILOR.
5. Liviu Dragnea va fi arestat. 
6. Vor apărea detalii ȘOCANTE despre Casa Regală. Este vorba despre negocierile dintre unii lideri pesediști, în frunte cu Viorel Hrebenciuc, și reprezentanții regelui Mihai. Practic, dacă principesa Margareta nu accepta căsătoria cu Radu Duda, Casa Regală n-ar fi primit nimic...
 Ce-i drept, actiunea hotarata a institutiilor de forta ale statului roman impotriva flagelului generalizat al coruptiei a ajuns un reper international in domeniu, astfel ca restul tarilor est-europene se grabesc acum sa aplice "modelul DNA". Insa resetarea actualei clase politice, atat de insistent ceruta de catre "vocea strazii" si, odata cu ea, de o tara intreaga, este inca extrem de dificil de realizat. 
CSAT-ul ar putea cutremura clasa politica
Si, totusi, lucrurile s-ar putea schimba radical, mai ales daca actuala Putere va avea forta sa duca pana la capat un proiect major, care ar putea reprezenta cu adevarat schimbarea la fata a intregii Romanii. Este vorba, dupa cum reiese din informatiile intrate in posesia noastra, de planul de desecretizare, prin hotararea CSAT, a unora dintre marile dosare care, odata scoase la lumina opiniei publice, dar, mai ales, puse pe masa de lucru a procurorilor, ar arunca pur si simplu in aer clasa politica. Iar un prim pas ar putea fi reprezentat de desecretizarea dosarului Revolutiei.
Pretextul exista!
Odata desecretizate, marile dosare vor aduce procurorilor Laurei Codruta Kovesi un front de lucru pe cat de larg, pe atat de bogat in rezultate spectaculoase
Ultima oara cand in Consiliul Suprem de Aparare al Tarii s-a aprobat desecretizarea unor dosare importante, vizand in special actiuni ale Armatei si politicieni care, in ciuda trecutului infect, ajunsesera inalti demnitari ai statului roman, a fost in urma cu zece ani. Desigur, a fost doar o mica "bresa" in dosarele patate ale multora dintre fariseii care au continuat sa conduca Romania in aceasta perioada si, drept urmare, o spartura total insuficienta pentru a declansa curatenia totala, cea mult asteptata de o tara intreaga. Intre timp insa, mai ales in ultimele luni, lucrurile s-au schimbat radical. Iar instalarea unui guvern technocrat, desi un pas inainte spre indeplinirea asteptarilor noilor generatii de alegatori, nu este nici pe departe suficienta. Iata insa ca, la cel mai inalt nivel – poate mai degraba international decat pe malurile Dambovitei, daca e sa fim sinceri–, s-a decis ca Romania, pentru a fi cu adevarat un partener solid al Americii si o lance in coasta politicii expansioniste a Moscovei, trebuie sa treaca pana la capat prin purgatoriul unei autocuratenii totale. Iar "tinichelele" unor dosare "ingropate", despre a caror putreziciune toata lumea stie, dar nimeni nu vorbeste, reprezinta un balast de care trebuie scapat cat mai repede cu putinta.
Desecretizarea dosarului "Revolutiei", ceruta insistent de catre societatea civila, ar putea reprezenta deschiderea "cutiei Pandorei"
Asa ca se pare ca s-a decis, de curand, sa se mearga pana la capat, iar asta inseamna in primul rand redeschiderea unor dosare de care nu s-au putut atinge pana acum nici macar temutii procurori ai Laurei Codruta Kovesi, pentru ca documentele incriminatorii erau secretizate. Iata insa ca, sub presiunea mai mult sau mai putin reala a CEDO, care acorda pe banda rulanta despagubiri pentru victimele "Revolutiei" lui Iliescu, la Bucuresti, in comun cu marile cancelarii occidentale, pare sa se fi permis redeschiderea unor dosare. Iar primul va fi tocmai cel al "Revolutiei", solicitat intens de catre societatea civila. Si care ar putea reprezenta apoi pretextul excelent pentru a lasa DNA-ul sa umble si la alte anchete care au fost tinute pana acum la sertar.
"Noaptea cutitelor lungi". Nici acum nu se stiu dedesubturile afacerii "Bechtel"
Se tot spune, de ceva vreme, ca Romania are nevoie ca de aer de o adevarata "noapte a cutitelor lungi", in urma careia sa se elimine si ultimele "cozi de topor" care n-au putut fi inca scoase din clasa politica, din sistemul judiciar si de forta sau din mediul de afaceri. Insa sa ne gandim doar la ce ar insemna, sa zicem, desecretizarea negocierilor dintre Guvernul Nastase si compania americana "Bechtel"! Ar fi un adevarat cutremur, iar astfel de exemple, din pacate, sunt cu zecile. Si toate, sau cel putin o parte dintre ele, ar putea fi redeschise printr-o simpla decizie a CSAT-ului. Ceea ce ar reprezenta un adevarat balon de oxigen pentru oamenii Laurei Codruta Kovesi, DNA-ul putand astfel sa dea lovitura decisiva retelelor transpartinice specializate in marea coruptie, daca ar avea acces la toate acele probe incriminatorii

Misterul s-a împrăștiat. Iată de ce nu a fost chemată doamna Carmen Iohannis la Parchet după ce Curtea de Apel Brașov a publicat motivarea hotărârii definitive și irevocabile: gherțoii din Sibiu au făcut contestație în anulare!
Pe mutește, după ce pe 16.11.2015, în cadrul unui interviu televizat președintele republicii, Klaus Iohannis, a declarat senin: „Această soluție după părerea mea nu e bună, mă nemulțumește și împreună cu avocații căutăm cele mai bune căi pentru a contesta aceasta soluție", pe 27 noiembrie, prin Casa de avocatură Mușat și asociații, apărătorii care i-au câștigat procesul cu ANI de la Înalta Curte de Casație și Justiție, a înaintat o contestație în anulare! Pe care o puteți citi mai jos.
Acum se vede și de ce președintele s-a dus repejor la aniversarea a 25 de ani de la înființarea Casei de Avocatură Mușat și Asociații, anul acesta, în mai. Ficusul s-a dus pe persoană fizică, în programul oficial al instituției la care lucrează nefiind înscris evenimentul...
Primul termen pentru judecarea CONTESTAȚIEI ÎN ANULARE, Dosar nr. 645/64/2015, a fost stabilit de Curtea de Apel Brașov pentru data de 4 ianuarie 2016.
Presa TACE... Mai abitir acum când șeful statului atacă o hotărâre DEFINITIVĂ și IREVOCABILĂ. Mai are puțin și se duce la CEDO!



Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cele mai sexi romance din anii 60-70-80

RUGACIUNE PUTERNICA DE LA MUNTELE ATHOS

Avea bunica… Avea bunicu’…