Elimina nisipul sau pietrele renale si biliare

Nisipul sau pietrele renale si biliare sunt o problema frecventa in zilele noastre.

Principalii factori cauzatori sunt, de regula, apa si alimentatia de calitate proasta. Pana sa recurgi la tratamente medicinale conventionale agresive, incearca aceasta reteta din popor care ajuta la dizolvarea si eliminarea din organism a calculilor renali.

Aceasta reteta simpla rezolva pe cale naturala problemele legate de nisip si pietre la rinichi in numai 6 zile!

 Ingrediente: 

• 100 ml de suc de lamaie

• 100 ml de ulei de masline

• 100 ml de bere

Instructiuni:

• Amesteca toate ingredientele intr-o sticla si bea cate 50 ml in fiecare dimineata pe stomacul gol.

• Dupa trei sau patru zile vei scapa de depunerile de nisip, iar dupa sase zile vei elimina complet si pietrele de la rinichi.

• Eficienta metodei este sprijinita de multe marturii ale persoanelor care s-au vindecat pe aceasta cale.

• Metoda este perfect sigura, deoarece toate ingredientele sunt naturale si nu au efecte secundare, asa ca nu ezita sa o incerci!

Pentru a elimina pietrele renale si biliare, se recomanda sa iei cate o lingura de amestec dimineata pe stomacul gol si seara inainte de culcare.

Preparatul trebuie pastrat la frigider tot timpul. Pentru a rezolva majoritatea problemelor legate de depunerile de nisip sau acumularile de pietre la rinichi si in vezica urinara, se recomanda sa bei zilnic cele doua masuri descrise mai sus. Amestecul este conceput special pentru a dizolva calculii renali, si lucreaza foarte eficient in acest scop.

Sfatul nostru este sa continui sa monitorizezi dimensiunile calculilor renali si, in cazul in care acestia sunt prea mari, sa intrerupi administrarea preparatului. Calculii cu dimensiuni peste 15 mm pot cauza leziuni interne grave atunci cand sunt eliminati in mod fortat.

Acest articol este oferit sub licenta Creative Commons. Il puteti republica oriunde incluzand autorul, sursa si sa lasati toate link-urile intacte.
- See more at: http://www.secretele.com/2015/11/acest-remediu-naturist-cu-bere-te-ajuta.html?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+Secretele+%28secretele%29#sthash.ypRcfscO.dpuf

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cele mai sexi romance din anii 60-70-80

RUGACIUNE PUTERNICA DE LA MUNTELE ATHOS

Avea bunica… Avea bunicu’…