Dinti albi in 4 minute!

Consumi in mod frecvent ceai, cafea, tigari si mancaruri procesate? Afla ca acestea reprezinta principala cauza pentru care dintii nostri devin galbeni si foarte sensibili. Din fericire pentru noi, iata ca exista o solutie naturala pentru a rezolva aceasta problema.


Este vorba despre un amestec alcatuit din curcuma si ulei de cocos



Praful de curcuma (turmeric) este binecunoscut in primul rand datorita utilitatii in bucatarie, unde serveste drept condiment pentru prepararea diferitelor feluri de mancare.

In orice caz, efectele sale sunt mult mai importante, gratie proprietatilor sale antibacteriale si antiseptice. Praful galben stralucitor are o reactie antiinflamatoare, fiind util in tratamentele celor mai grave boli cum ar fi: Alzheimer, cancer, artrita, diabetul.

Cu ajutorul prafului de curcuma combinat cu ulei de cocos poti recapata culoarea alba a dintilor rapid, ieftin si simplu, reusind sa reduci cantitatea mare de bacterii care produc cariile.

Indrumari: 

Ia o jumatate de lingurita de praf de curcuma si o lingurita de ulei de cocos, asaza-le intr-un castron, apoi amesteca bine pana cand obtii un preparat omogen.

Dupa ce ai obtinut o pasta, pune-o pe periuta de dinti si spala-te normal.

Fa periajul timp de 4 minute, apoi clateste bine si te asigur ca dupa primul periaj, dintii tai vor fi mai albi!
- See more at: http://www.secretele.com/2015/11/albeste-ti-dintii-in-doar-patru-minute.html?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+Secretele+%28secretele%29#sthash.YrM47RAE.dpuf

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cele mai sexi romance din anii 60-70-80

Avea bunica… Avea bunicu’…

REALITATEA in care traim??? De ZIUA LIMBII ROMANE!!! Pentru NEPOTII si STRANEPOTII nostri!!!