Cancerul vindecat cu uleiul din seminte de susan negru

Doctorii au spus ca, pana in prezent, nu exista leac impotriva cancerului! 

S-au inselat amarnic!

De ce? Pentru ca uleiul din seminte de susan negru poate fi de mare ajutor in lupta impotriva acestei boli. Se pare ca anumiti compusi ce se regasesc in acest ulei, au capacitatea de ucide celulele canceroase, lasand celulele sanatoase neatinse!




Efectul uleiului din seminte de susan negru asupra celulelor canceroase

Studiile au demonstrat ca uleiul poate interfera cu activitatea anumitor celule canceroase. Deasemenea, el poate distruge unele tipuri de celule canceroase, fapt care il transforma intr-un posibil remediu pentru cancer. Din cercetarile efectuate a reiesit ca uleiul a fost la fel de eficient ca medicamentele anti-cancer, pentru anumite tipuri de cancer. Acestea includ cancerul la ficat, cancerul la stomac, cancerul osos, cancerul la prostata, cancerul de colon si limfomul.

Cercetatorii chinezi au adaugat ca uleiul era recunoscut pentru proprietatile sale de mii de ani, in medicina traditionala. El contine thymoquinone, care are acelasi efect ca insusi uleiul. Acest element lupta impotriva cancerului, astmului, diabetului, precum si impotriva bolilor de rinichi.

Cum procesul nu este inca pus la punct, cercetatorii considera ca acest compus se comporta ca un antioxidant, protejand sistemul imunitar si ajutand corpul sa elimine celulele canceroase. Mai mult, el ajuta supravietuirea celulelor sanatoase, in timp ce lupta spre eliminarea celor bolnave.

Rezultate imbunatatite din combinarea uleiului cu miere

Testele efectuate au aratat ca stresul si formarea unui cancer in organism pot fi prevenite in proportie de 100% prin folosirea unui amestec din ulei de susan negru si miere. Subiectii nu au prezentat, in urma testului, niciun fel de consecinta antiinflamatorie, in comparatie cu cei care nu au fost tratati cu ambele ingrediente, si care prezentau risc de cancer la expunerea unor surse cancerigene.

Cercetatorii din India au remarcat ca persoanele care sufera de cancer al ficatului, care au primit un amestec de apa cu thymoquinone, au inregistrat o diminuare a tumorii si o ameliorare a problemelor de la ficat. Ei nu au mai dezvoltat noduli cancerosi, sau noi tumori. Grupul care nu a fost tratat cu solutia respectiva a inregistrat cresteri ale tumorilor existente,aparitia altor tumori si inrautatirea conditiei medicale a ficatului.

Un alt studiu experimental, realizat intr-un laborator din Egipt, privind celulele canceroase de la nivelul ficatului, a aratat ca mierea si extractul din semintele de susan negru au fost eficiente in combaterea celulelor canceroase, in timp ce au imbunatatit calitatea de antioxidant a celulelor.
- See more at: http://www.secretele.com/2015/11/cum-poate-uleiul-din-seminte-de-susan.html?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+Secretele+%28secretele%29#sthash.iBWA4h2V.dpuf

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cele mai sexi romance din anii 60-70-80

Avea bunica… Avea bunicu’…

REALITATEA in care traim??? De ZIUA LIMBII ROMANE!!! Pentru NEPOTII si STRANEPOTII nostri!!!