vindecat de paradontoza in 30 de zile, naturist

Experienta unui om care s-a vindecat de paradontoza in 30 de zile cu 3 ingrediente naturale! 
Un articol de Cristian Iacov 

Paradontoza este o boala a gingiilor, care se dezvolta lent, din cauza alimentatiei nepotrivite, a lipsei igienei orale si a unor factori ereditari. Unele dintre semnele timpurii ale bolii sunt sangerarea in timpul periajului dar si inflamarea repetata a gingiilor.

Aceste simptome nu sunt insotite de dureri. Deasemenea, poate fi observata inclusiv desprinderea gingiei de dinte iar daca nu este tratata, inflamatia se poate agrava , acesta fiind cel mai alarmant semn al instalarii paradontozei.

Inflamatiile cronice ale acestora afecteaza in timp tesutul moale, si creeaza rani mici. Astfel, bacteriile se raspandesc repede in sange. Cele mai recente cercetari au aratat ca inflamarea gingiilor dubleaza riscul aparitiei infarctului sau a problemelor cu inima.

Pentru a scapa de aceasta problema majora, Echipa Secretele va prezinta astazi experienta lui M.Kahn , un pacient german care s-a vindecat de paradontoza in 30 de zile folosind urmatoarele ingrediente: lamaie, bicarbonat de sodiu si ulei de cocos.



" M-am vindecat de paradontoza in aproximativ o luna de zile si vreau sa impartasesc experienta mea. Dentistul meu a ramas uimit in urma rezultatelor obtinute cu acest leac.

Remediul este simplu, ieftin si natural. Este vorba despre sucul de lamaie amestecat cu bicarbonat de sodiu si apa. Pur si simplu am baut zilnic timp de 30 de zile acest amestec, fara sa il tin in gura. Intr-un pahar de 200 de ml de apa, am stors sucul de la 2 lamai si am adaugat un sfert de lingurita de bicarbonat. Acest amestec a produs alcalinitate in corp, desi este o combinatie acida. Procedand asa, bacteria care creeaza boala nu s-a mai raspandit si a disparut, pentru ca mediul alcalin nu ii este favorabil, stopandu-se astfel si dezvoltarea bolii.

Zona gingiilor a devenit luminoasa, puternica iar pungile formate in jurul dintilor s-au micsorat.

Pe langa acest remediu intern, am urmat si unul extern. M-am spalat zilnic pe dinti cu ulei de cocos. Faceam doua periaje pe zi. Unul dimineata si unul seara inainte de culcare. Pur si simplu turnam putin ulei de cocos pe periuta si ma spalam in acelasi mod cum o faceam cu pasta de dinti."

"In acest mod am combatut paradontoza in 30 de zile" a relatat Kahn.

Dupa ce medicul sau stomatolog a aflat povestea lui, a inceput sa o relateze si altor pacienti, care la randul lor, dupa ce au incercat aceasta procedura, i-au confirmat si ei eficacitatea.

In cazul in care te confrunti cu aceste conditii de sanatate, nu ezita, incearca metoda lui Kahn de vindecare a paradontozei. Aceasta metoda este una simpla, ieftina si pe langa aceasta este 100% naturala!

Din acest motiv, a aparut si zicala: tratamentul impotriva paradontozei este gratis, trebuie doar sa stii unde sa cauti!

Acest articol este oferit sub licenta Creative Commons. Il puteti republica oriunde incluzand autorul, sursa si sa lasati toate link-urile intacte.
- See more at: http://www.secretele.com/2015/10/experienta-unui-om-care-s-vindecat-de.html?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+Secretele+%28secretele%29#sthash.QgxrHSww.dpuf

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cele mai sexi romance din anii 60-70-80

Avea bunica… Avea bunicu’…

RUGACIUNE PUTERNICA DE LA MUNTELE ATHOS