miere si lamaie: rezultate uimitoare!

Un articol de Cristian Iacov 

Aceasta este o bautura simpla, dar eficienta, care ofera protectie impotriva racelilor si a gripei, reduce durerile de stomac, imbunatateste digestia si energizeaza organismul.

Iata mai jos cum sa o prepari:




Reteta:

Ingredientele necesare:

– Sucul unei jumatati de lamaie

– 1 lingura de miere

– 200 ml de apa calduta

Mod de preparare:

Stoarce intr-un pahar sucul de lamaie, apoi toarna peste el apa calduta si mierea. Amesteca bine ca sa se dizolve mierea, si bautura e gata.

In fiecare dimineata, la trezire, bea aceasta bautura sanatoasa, proaspat preparata.

Care sunt efectele acestei bauturi?

- Protejeaza impotriva infectiilor tractului urinar

Lamaia si mierea stimuleaza activitatea organelor sistemului digestiv si functia colonului. Bautura are efecte diuretice si constituie un remediu excelent pentru constipatie si cistita.

- Imbunatateste digestia

Lamaia stimuleaza secretia de acid biliar, ceea ce asigura o mai buna digestie a alimentelor si absorbtie a nutrientilor.

- Mierea are proprietati antibacteriene si protejeaza impotriva infectiilor. De asemenea, stimuleaza productia de suc gastric, sprijinind eliminarea toxinelor.

- Curata sangele si purifica pielea

Lamaia protejeaza pielea si contribuie la curatarea sangelui. Cu cat consumi mai multa lamaie, cu atat mai repede se regenereaza celulele sanguine.

- Apa calduta stimuleaza digestia si productia de colagen, care are efecte benefice pentru piele.

Acest articol este oferit sub licenta Creative Commons. Il puteti republica oriunde incluzand autorul, sursa si sa lasati toate link-urile intacte.

Despre Autor:
Cristian Iacov este autor pentru Secretele.com . „Imi doresc sa va dezvalui secretul sanatatii naturale pentru cunoasterea beneficiilor asupra organismului uman. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare!”. Pe Cristian Iacov il puteti gasi pe Facebook sau Google+.
- See more at: http://www.secretele.com/2015/10/bea-in-fiecare-dimineata-apa-cu-miere.html?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+Secretele+%28secretele%29#sthash.p1EmsPE3.dpuf

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cele mai sexi romance din anii 60-70-80

RUGACIUNE PUTERNICA DE LA MUNTELE ATHOS

Avea bunica… Avea bunicu’…