Sirianul lovit de jurnalista magiară: Ucigaș de profesie, membru Al-Qaida

Sirianul lovit de jurnalista magiară: Ucigaș de profesie, membru Al-Qaida Hai neamule la imigrantul cu noroc si iei euroi pe loc.


 


Sirianul Abdul Mohsen, lovit de o jurnalista maghiară la începutul lunii când fugea de politie in Ungaria, a devenit un simbol al refugiaților care își caută libertatea în Europa. Numai că adevărul despre el abia acum iese la iveală sau cel puțin așa susțin anumite organizații kurde care luptă împotriva islamiștilor în Siria, potrivit rudaw.net și infowars.com
Sirianul ar fi membru al organizatiei radical islamiste Frontul al-Nusra si a fost implicat in uciderea a peste 50 de kurzi.
Jabhat al-Nusra este considerata aripa siriana a Al Qaida, rivala Statului Islamic.
Omul s-a ales acum cu un loc de muncă la Real Madrid. "Va iubesc pe toti, ador Spania, multumesc Spania", a declarat el la coborarea din tren, la Madrid. A fost salutat chiar și de Cristiano Ronaldo.
Uniunea Partidul Democrat kurd (PYD) sustine că sunt dovezi care atestă că Abdul Mohsen este membru al Al-Nusra Front. Mai mult, el ar fi luptat alături de Frontul Al-Nusra înainte de a pleca din Siria cu familia sa, în primăvara anului 2015. Conform PYD (forțele de autoapărare kurde), el ar fi fost implicat în reprimarea violentă a revoltelor kurde din orașul Qamishlo în 2004. Atunci, peste 50 de kurzi au fost uciși de către forțele de securitate siriene la un meci de fotbal.
Abdul Mohsen a fost antrenorul clubului Al-Fatwa din Deir ez Zor intre 2004-2010.
PYD a publicat o captura a unei fotografii cu Abdul Mohsen de pe pagina sa de Facebook, pe care a inchis-o la începutul acestui an, unde se identifică în calitate de membru al Frontului Nusra, adăugând că el a luptat cu kurzii la Amudeh, Serekaniye și Afrin.
Imagini inline 1



Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cele mai sexi romance din anii 60-70-80

Avea bunica… Avea bunicu’…

Istorta Romaniei in 16 episoade din « grotele Vaticanului »