Scapa de matreata in mod natural folosind 3 ingrediente simple!

Scapa de matreata in mod natural folosind 3 ingrediente simple!

Un articol de Cristian Iacov 

Eviti sa porti hainele tale preferate de culoare inchisa din cauza matretii nesuferite? In acest caz, in loc sa apelezi la niste tratamente cosmetice scumpe, poti incerca acest amestec natural care te va scapa de matreata dupa prima aplicare!

Vei avea nevoie doar de 3 ingrediente:



- 100 de ml de ulei de masline

- Zeama de la o lamaie

- O lingurita de otet din cidru de mere

Mod de preparare:

- Adauga intr-un castron toate ingredientele si amesteca-le pana cand vei obtine un amestec omogen.

Atunci cand intri la baie, sa te speli pe cap, ia-ti amestecul cu tine. Uda-ti parul cu apa, apoi aplica acest amestec la baza parului, pe scalp, masand usor. Lasa-l sa actioneze timp de 5 minute, dupa care limpezeste-te cu apa calda din abundenta, fara sa folosesti sampon.

Te asigur ca dupa prima spalare vei avea un par stralucitor si fara urma de matreata!

Pentru un efect de durata, urmeaza tratamentul o data pe saptamana , dar nu mai mult de 4 saptamani consecutive! Acest tratament va elimina complet matreata si, pe langa asta, te vei alege cu un par stralucitor si mult mai sanatos.

De ce este atat de eficient acest amestec?

Uleiul de masline este bogat in vitamina E si antioxidanti, care il propulseaza printre fruntasii produselor de ingrijire a parului. Acesta va elimina matreata , hidratand si hranind scalpul mai bine decat oricare alt produs existent in farmacii.

Lamaia este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C si actioneaza ca un exfoliant natural, ajutand la inlaturarea matretei, a pielii uscate si neaspectuoase de pe scalp.

Otetul din cidru de mere este recunoscut pentru aciditatea sa ridicata, fiind foarte util in lupta impotriva matretei. El ajuta la restabilirea unui PH normal al scalpului, inlaturand celulele moarte de pe pielea capului.

Sfaturi extra:

Uleiul de cocos

Uleiul de cocos are proprietati antivirale, fiind un foarte bun hidratatnt al pielii. Incalzeste uleiul de cocos, apoi pune-l la racit. Aplica-l pe scalp, masand circular in asa fel incat sa intre in piele. Lasa-l sa actioneze peste noapte, iar dimineata spala-te cu un sampon normal. Tratamentul elimina matreata, prevenind aparitia firelor fragile, fiind benefic si pentru cresterea parului.

Aloe vera

Aloe vera este folosita in ingrijirea pielii si parului de foarte multa vreme datorita proprietatilor sale antibacteriene si antifungice. Aceste infectii afecteaza scalpul. Componentele din aloe vera lupta impotriva infectiilor, mentinand umiditatea scalpului. Cel mai indicat este sa folosesti aloe vera proaspata, pe care sa o aplici direct pe scalp. Maseaza-ti pielea capului si parul, apoi las-o sa actioneze timp de o ora. Dupa asta, te poti spala pe cap. Scalpul va fi sanatos si revigorat. Componente ale plantei dau senzatia de racire, fapt care ajuta la calmarea scalpului iritat si la impiedicarea aparitiei matretii.

Acest articol este oferit sub licenta Creative Commons. Il puteti republica oriunde incluzand autorul, sursa si sa lasati toate link-urile intacte.

Despre Autor:
Cristian Iacov este autor pentru Secretele.com . „Imi doresc sa va dezvalui secretul sanatatii naturale pentru cunoasterea beneficiilor asupra organismului uman. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare!”. Pe Cristian Iacov il puteti gasi pe Facebook sau Google+.
- See more at: http://www.secretele.com/2015/09/scapa-de-matreata-in-mod-natural.html?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+Secretele+%28secretele%29#sthash.UcltpRtQ.dpuf

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cele mai sexi romance din anii 60-70-80

RUGACIUNE PUTERNICA DE LA MUNTELE ATHOS

Avea bunica… Avea bunicu’…