Windows 10: Învățați să faceți mai multe lucruri deodată




 
 
Trimis din Mail pentru Windows 10
 
  
 
Aflați mai multe despre multitasking, aplicațiile Mail și Calendar și altele.
Seria Introducere
E-mail
1
2
3
Acest e-mail a fost proiectat să funcționeze cu dispozitive Windows 10.
Faceți mai multe lucruri în același timp
În cel de-al treilea e-mail, veți afla cum să faceți mai multe lucruri în același timp și să vă obțineți toate mesajele de e-mail la un loc.
Primiți toate notificările în centrul Acțiuni
 
Cu centrul Acțiuni, notificările dvs. (mesaje de e-mail, mementouri, actualizări și setări cheie) sunt la un loc, pentru a acționa rapid, fără a fi nevoie să deschideți o aplicație separată.
Vedeți totul deschis în vizualizarea Activități
Vedeți aplicațiile, documentele și fișierele deschise într-o singură vizualizare, pentru a gestiona cu ușurință activitățile și a comuta între ele.
Multitaskingul vă ajută să terminați mai repede treaba
Fixați până la patru elemente pe ecran în același timp și lucrați în mai multe documente. Sau vedeți mai multe site-uri web fără să fie nevoie să comutați între ele.
Creați desktopuri virtuale pentru a rămâne organizat
Pentru a obține mai mult spațiu și a păstra lucrurile separate, puteți crea mai multe desktopuri. De exemplu, puteți avea un desktop pentru fișiere și documente de serviciu și un altul pentru muzică, fotografii și jocuri, pentru relaxare.
 
Faceți cunoștință cu noul Mail și Calendar
Cu noile aplicații încorporate Mail și Calendar, vă puteți gestiona mai bine inboxul și vă puteți menține ziua mai organizată. Capacitatea Microsoft Word este inclusă în aplicația Mail, astfel că puteți să inserați tabele, să adăugați fotografii și să formatați text în moduri familiare. Iar noua bară de navigare vă permite să comutați ușor între e-mail și calendar.
Mail
 
Calendar
Căutarea începe cu bara de activități
Cel mai simplu mod de a căuta aplicații, jocuri și divertisment pe dispozitiv este de pe bara de activități. De asemenea, puteți utiliza bara de activități pentru a căuta pe web, a accesa și a partaja fișiere salvate pe OneDrive.
Ajutorul vă așteaptă în aplicația Introducere
Am proiectat aplicația Introducere pentru a vă ajuta să beneficiați cât mai mult de Windows 10. Aceasta vă poate ajuta să intrați pe web, să navigați prin dispozitiv, să mutați fișiere, să configurați imprimante și componente hardware și nu numai. De fiecare dată când adăugăm noi caracteristici la Windows 10, aplicația se va actualiza automat1 pentru a vă ajuta și cu acelea.
Alăturați-vă conversației despre Windows 10.
 
1 Este posibil ca, în timp, să se aplice cerințe software și/sau hardware suplimentare pentru actualizări.
Microsoft vă respectă confidenţialitatea.
Pentru a afla mai multe, citiţi Angajamentul de respectare a confidenţialităţii.
Microsoft Corporation
‍One Microsoft Wa‍y
‍Redmond, WA 980‍52
 
 
 






 
 


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cele mai sexi romance din anii 60-70-80

Avea bunica… Avea bunicu’…

Istorta Romaniei in 16 episoade din « grotele Vaticanului »