Protejeaza-te de energii negative (8 lucruri de stiut pentru)

8 lucruri de stiut pentru a te proteja de energii negative

energii negativeFie ca vrem sau nu, cu totii suntem influentati de energii, fie ele negative sau pozitive. Insa cu cat energiile negative sunt mai puternice, cu atat ne afecteaza mai mult viata. Multi oameni cred ca o parte din misiunea lor spirituala este sa se protejeze continuu impotriva energiei negative. Or, nu trebuie sa ne sacrificam timpul fugind si protejandu-ne, ci mai degraba infruntand orice obstacol. Sa fii tu insuti, sa ai un obiectiv in viata si sa adopti o atitudine pozitiva este cheia pentru a goni vibratiile negative.
Iata 8 sfaturi care te ajuta sa lupti impotriva energiilor negative:
1. Sa nu hranesti negativitatea
Energia negativa se hraneste exclusiv cu gandurile pesimiste ale oamenilor. Noi putem comunica cu universul pentru a produce energie buna, in timp ce prin ganduri negative nu se poate. Deci, nu trebuie sa ramai vulnerabil in fata energiilor negative, deoarece aceasta le face din ce in ce mai puternice. Este suficient sa stii despre ele ca se afla acolo si sa le ignori.
2. Sa stii sa iti recastigi fortele
Uneori, devenim toxici si avem impresia ca producem un fel de energie negativa. Putem atunci sa ne refacem puterea pierduta din cauza acestei negativitati. Yoga, vindecarile cu cristal sau Reiki pot ajuta la refacerea sufletului.
3. Concentrarea spiritului
Energiile negative au puterea de a te face sa te simti neputincios. Daca esti sensibil si incapabil sa iti controlezi mintea, vibratiile negative vor ajunge sa te controleze. Atunci trebuie sa vezi partea buna a lucrurilor. Si sa iti centrezi intotdeauna gandurile pe ceea ce este pozitiv.
4. Sa fii constient de influenta mijloacelor de comunicare in masa
Suntem in permanenta influentati de ceea ce citim pe internet sau vedem la televizor. Daca dorim sa ramanem conectati la univers si sa ne pastram gandurile pozitive, trebuie sa selectam cu atentie lucrurile cu care ne hranim spiritul.
5. Sa iti accepti slabiciunile
Toata lumea are slabiciunile sale, se numesc de asemenea bile negre. Unele din aceste slabiciuni se afla in procesele de gandire, in emotii sau in relatii. Ele pot fi pasarele pentru entitatile negative. Sa intelegi si sa accepti slabiciunile este cea mai buna solutie pentru pacea interioara si pentru lupta impotriva undelor negative.
6. Evita energia stagnanta
Daca avem o energie stagnanta, devenim inactivi. Energiile stagnante se acumuleza concentrandu-ne pe lucrurile care nu sunt esentiale in viata. Sa fii fericit si sa pastrezi o stare buna de sanatate nu sunt aspecte care se obtin printr-o energie inactiva. Trebuie sa ramai pozitiv si sa ramai in miscare in mod constant, pentru ca razele pozitive sa iti lumineze gandurile si spiritul.
7. Fii un far si niciodata un burete
Trebuie intotdeauna sa te straduiesti sa faci lucrurile cat de bine poti pentru a fi o sursa de lumina pentru ceilalti, mai degraba decat sa absorbi toate energiile care se gasesc in jurul tau fara macar sa le filtrezi. Este foarte important sa eviti locurile comune si cliseele. Intr-adevar, pentru a-ti trai viata mai bine si pentru a-ti atinge obiectivele, trebuie sa vezi lumea din propria perspectiva si sa crezi in propriile capacitati. Sa degajezi o anumita energie pozitiva este un semn de viata si de pace.
8. Gandeste pozitiv
Cu cat esti mai pozitiv, cu atat mai putin esti sensibil la energiile negative. Sa iei ce e mai bun din fiecare situatie si sa iti pastrezi speranta. A fi increzator si a nu fi ramane o alegere de facut!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cele mai sexi romance din anii 60-70-80

Avea bunica… Avea bunicu’…

REALITATEA in care traim??? De ZIUA LIMBII ROMANE!!! Pentru NEPOTII si STRANEPOTII nostri!!!