Andre Rieu - Ambasadorul Romaniei, Moments (Maastricht 2015)

Excelent moment romanesc la Maastricht!




  
In sfarsit, Maastrichtul capata consistenta si concizie pentru Romania. Citez de pe Internet:"Tratatul privind Uniunea Europeană, semnat la 7 februarie 1992 la Maastricht şi intrat în vigoare la 1 noiembrie 1993 se plasează dincolo de obiectivul economic iniţial al Comunităţii (realizarea unei pieţe comune). Tratatul marchează astfel trecerea la o nouă etapă în procesul de creare a unei “uniuni din ce în ce mai strânse între popoarele Europei”".Pana acum noi, romanii, n-am resimtit decat partile nefaste ale acestui Tratat, indeosebi in ceea ce priveste circulatia fortei de munca si justitia.
Ei bine, Romania a aratat, recent, la Maastricht ce inseamna o natiune a Europei si valorile sale - cu apluze la scena deschisa, cu publicul cantand si dansand dupa muzica noastra populara. Artizanii acestui moment feeric, doi artisti de mare calibru: neobositul Andre Rieu si vesnic tanarul Gheorghe Zamfir.
Dupa cele vazute in acest filmulet simt nevoia sa-l declar pe Andre Rieu cetaten de onoare ai Romaniei. El, muzicianul Andre Rieu,  este cel mai adevarat si credibil presedinte al Comisiei Europene, iar Maestrul Zamfir cel mai adevarat presedinte al Parlamentului Europei. Aceasta este adevarata Europa...


  Televiziunile noastre transmit despre ... dar nu asemenea momente cu care ne putem mîndri și despre care ne vorbește un Andre Rieu!
 
Culmea! Am primit asta azi din America!
Cum de n-am stiut de ea de la noi?


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cele mai sexi romance din anii 60-70-80

Avea bunica… Avea bunicu’…

Istorta Romaniei in 16 episoade din « grotele Vaticanului »