De citit ...lectia greceasca



  


GRECII AU DAT O LECŢIE EUROPEI !

GRECII AU DAT O LECŢIE EUROPEI !
1. Guvernul Tsipras a dat un sah democratic Europei prin acest Referendum. Practic, grecii au votat, peste 60%, ca nu sint de acord cu masurile extrem de dure de austeritate cerute de finantele UE.

2. De fapt, soarta poporului grec este sigur una de austeritate, dar grecii doresc o aminare de 5-7 ani ! Aici se da marea lupta! UE vrea totul acum, Tsipras a propus ca masurile dure sa fie esalonate! Ce inseamna citiva ani pentru salvarea unui neam si a unei tari? Nimic.

3. Din cele 320 de miliarde de euro datorii, 80% facute de guvernele iresponsabile ale Greciei de pina la Tsipras, majoritatea sint facute din lacomia Bancilor Europene si din obligatiile Greciei pentru inarmare!

4. Nu poporul grec a facut aceste datorii asa cum nu poporul roman a ajuns la peste 100 de miliarde de euro datorii! Banii nu au ajuns in buzunarele popoarelor ci in conturile politicienilor corupti, bine sustinuti de catre Mafia Lovelelor!

5. Cica poporul grec e vinovat de cum a votat in ultimii 30 de ani! Ok, dar nu cumva Marile Finante au finantat politicienii greci corupti si mass media care i-a manipulat pe oameni?!

6. De ce sa fie obligat Guvernul Tsipras sa plateasca toata aceasta coruptie internationalizata a guvernelor precedente in conditiile dictate de Marile Finante?! Tsipras nu a spus niciodata ca Grecia nu isi va plati datoriile! Dar a cerut un calendar care sa nu infometeze poporul grec! Ce o fi rau in asta?!

Da, grecii se fac vinovati ca au pus botul la toate promisiunile mincinoase si la toate pomenile electorale ale guvernelor precedente, puternic sustinute de lacomia bancara europeana! Dar pentru acest pacat nu poate fi stearsa Grecia de pe harta Europei! Fiindca atunci urmeaza italienii, spaniolii, portughezii si chiar romanii! Pai nu Marile Finante Bancare au bagat bani in presa si televiziuni ca sa ademeneasca oamenii sa-si ia credite cu buletinul?!

Escrocheria bancara este flagelul ultimilor 30 de ani! Mafia Bancara a pacalit zeci de milioane de europeni si zeci de guverne cu oferte otravitoare si acum vrea sa-si recupereze banii pe seama „stergerii" unor popoare din istorie!
Nu voi intra in amanunte complicate dar, ca sa intelegem simplu despre ce e vorba, trebuie spus ca Grecia a cerut o amarita de esalonare pe 5-7 ani a efortului financiar impus de Marii Creditori! Cred ca FMI poate astepta citiva ani, macar pentru pacatele acestei institutii care a pus pe butuci zeci de tari si popoare prin „specialistii" de serviciu!

Stiu ca e greu sa intelegeti, avind in vedere uriasa manipulare din presa de rahat din Romania. Dar sa stiti ca grecii nu sint nici mai rai si nici mai buni ca romanii sau alti europeni. Coruptii lor, DA, sint la fel ca ai nostri, dar asta nu inseamna ca un popor intreg trebuie condamnat la exterminare!

Sa fiti iubiti!
Radu Moraru



Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cele mai sexi romance din anii 60-70-80

RUGACIUNE PUTERNICA DE LA MUNTELE ATHOS

Avea bunica… Avea bunicu’…