Sirop facut in casa topeste 1 cm din grasimea de pe stomac intr-o singura zi

Sirop facut in casa topeste 1 cm din grasimea de

 pe stomac intr-o singura zi

  12  53.8K Google +186  17  6  13  54.4K

Un articol de Cristian Iacov 

In articolul ce urmeaza sunt pe cale sa va prezint cum sa va faceti un sirop care va va ajuta sa eliminati grasimile si excesul de apa din organism, si asta intr-un mod cat se poate de natural si intr-un timp extrem de scurt. In plus, acest sirop va imbunatati memoria, auzul, vederea si functionarea creierului. 

Ingredientul principal al acestui sirop este hreanul. Aceasta planta este bogata in vitamina C, vitamina B1, vitamina B6, vitamina B2 iar atunci cand vine vorba de minerale, are o abundenta de potasiu, calciu, fier, magneziu si fosfor. 

Hreanul are capacitatea de a curata de toxine intregul organism, stimuland dezvoltarea bacteriilor folositoare stomacului eliminand excesul de grasime si lichide acumulat foarte repede. 

Cititi mai jos cum sa va faceti miraculosul sirop pentru slabit si nu numai: 


Ingrediente necesare: 

3 lamai 

3 linguri de miere 

125 de grame de hrean 

Metoda de preparare: 

Pune hreanul intr-un blender si amesteca-l bine. Stoarce sucul de la cele 3 lamai si adauga-l in blender, de asemenea. Mai amesteca timp de 2-3 minute. 

In cele din urma, adauga mierea, si amesteca din nou pana cand vei obtine un sirop omogen. Transfera siropul rezultat intr-un borcan de sticla si pastreaza-l la frigider. 

Mod de consum: 

Ia 1 lingura din acest sirop de 2 ori pe zi, inainte de masa. 

Consuma remediul timp de 3 saptamani si fa pauza o saptamana. 

Vei ramane uimit de ce rezultate va avea! 

Acest articol este oferit sub licenta Creative Commons. Il puteti republica oriunde incluzand autorul, sursa si sa lasati toate link-urile intacte. 

Despre Autor: 
Cristian Iacov este autor pentru Secretele.com . „Imi doresc sa va dezvalui secretul sanatatii naturale pentru cunoasterea beneficiilor asupra organismului uman. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare!”. Pe Cristian Iacov il puteti gasi pe Facebook sau Google+
- See more at: http://www.secretele.com/2015/03/sirop-facut-in-casa-topeste-1-cm-din.html?m=1#sthash.ZSLLUCoX.dpuf

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cele mai sexi romance din anii 60-70-80

RUGACIUNE PUTERNICA DE LA MUNTELE ATHOS

Avea bunica… Avea bunicu’…