RETETA MIRACULOASA




Aceasta reteta miraculoasa oferita cu prescriptie medicala trateaza intregul corp! Reteta a fost creata de oncologi si cardiologi pentru a ajuta la tratarea pacientilor lor. Preparatul purifica vasele de sange, vindeca inima, imbunatateste imunitatea literalmente, curata ficatul, protejeaza creierul, previne insuficienta cardiaca si este considerat a fi extrem de eficient in tratamentul cancerului.

Ingrediente:

- 15 lamai

- 12 capatani de usturoi (potrivite)

- 2 kg de miere

- 400 de grame de Germeni de grau

- 400 de grame de Nuci

Mod de preparare:

Luati germenii de grau si puneti-i intr-un borcan de sticla curat. Umpleti cu apa vasul lasati-l sa stea timp de 10-12 ore. Acoperiti cu tifon borcanul. Dupa 10-12 ore, se strecoara prin tifon si se spala graul. O zi mai tarziu veti observa ca au incoltit putin, ajungand la o dimensiune de 1-2 mm.

Treceti printr-o masina de tocat carne, usturoiul, nucile si graul incoltit si 5 lamai cu tot cu coaja. Din cele 10 lamai ramase, stoarce sucul si adaugati-l la amestecul rezultat. In cele din urma se adauga mierea. Pastrati amestecul in borcane de sticla pe care trebuie sa le pastrati in frigider. Acesta va fi gata pentru utilizare dupa ce a stat timp de 3 zile.

Acest medicament trateaza intregul corp si toate bolile!

Cum se consuma:

Ia 1-2 linguri cu 30 de minute inainte de fiecare masa (de 3 ori pe zi). Pentru tratamentul cancerului luati o lingura la fiecare doua ore.

Acest articol este oferit sub licenta Creative Commons. Il puteti republica oriunde incluzand autorul, sursa si sa lasati toate link-urile intacte.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cele mai sexi romance din anii 60-70-80

Avea bunica… Avea bunicu’…

REALITATEA in care traim??? De ZIUA LIMBII ROMANE!!! Pentru NEPOTII si STRANEPOTII nostri!!!