Pietre la rinichi? Aici gasesti remediul naturist!

Un remediu puternic pentru eliminarea pietrelor la rinichi


Un articol de Cristian Iacov 

Oricine a avut vreodata pietre la rinichi stie ca aceasta conditie de sanatate este extrem de dureroasa, mai ales atunci cand pietrele se blocheaza in uretra, "conducta" care duce de la vezica urinara la meatul uretral. 

Cand barbatii sufera de aceasta problema, este putin mai complicat acest lucru fiind numit de personalul medical "nastere de sex masculin". Deci, este bine sa stiti ca aceasta reteta, va poate ajuta in mod natural la dizolvarea pietrelor, inainte de a provoca atat de multe probleme. 


Ce sunt pietrele la rinichi? 

Pietrele la rinichi sunt depozite minerale - de obicei alcatuite din calciu, cum ar fi oxalat de calciu - acumulat in rinichi ce poate forma pietre, cum ar fi pietricele, in rinichi. 

Pozitionarea este totul atunci cand vine vorba de pietre la rinichi: piatra poate ramane in rinichi saptamani, luni sau chiar ani, fara a da nici un simptom. Cu toate acestea, in cazul in care piatra se misca spre uretra, durerile extreme pot sa apara in spate, si pe solduri, cauzand eliminarea urinei cu sange sau foarte tulbure. 

In acest timp, medicii incearca sa o disloce prin incurajarea urinarii, sugerand un consum mare de lichide si administrand analgezice, ceea ce va face durerea suportabila. Cu toate acestea, unele pietre pot fi prea mari si necesita interventie chirurgicala pentru a fi eliminate. 

O a treia posibilitate, pe care medicii nu o stiu, sau nu vor sa v- divulge, este combinatia recomandata mai jos, ce va fi o minune pentru cei cu probleme, combinatie ce va diminua dimensiunea pietrei si astfel va fi mult mai usor eliminata din organism. 

Ingrediente: 

250 de ml de sirop de artar 

250 de ml de ulei de masline extra virgin 

2 Lamai (cu coaja) 

250 de grame de radacina de patrunjel 

250 de grame de miere de albine 

Instructiuni: 

Se spala lamaile si se taie in bucati, impreuna cu coaja, iar apoi se pun la blender. Se amesteca bine. Apoi, se curata radacina de patrunjel, se taie in bucati si se adauga la blender cu lamaile deja amestecate. 

Se adauga siropul de artar, mierea si uleiul de masline, amestecand inca o data pana cand veti obtine un preparat omogen. Puteti stoca acest preparat intr-un borcan de sticla inchis ermetic si il puteti pastra la frigider. 

Cum se administreaza : 

Se consuma 3 linguri dimineata pe stomacul gol si 3 linguri seara inainte de culcare. Pe tot parcursul zilei este necesar sa consumati minim 2 litri de apa. 

Veti vedea ca in cateva zile, veti putea scapa de pietrele de la rinichi fara nici o problema. 

Acest articol este oferit sub licenta Creative Commons. Il puteti republica oriunde incluzand autorul, sursa si sa lasati toate link-urile intacte. 

Despre Autor: 
Cristian Iacov este autor pentru Secretele.com . „Imi doresc sa va dezvalui secretul sanatatii naturale pentru cunoasterea beneficiilor asupra organismului uman. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare!”. Pe Cristian Iacov il puteti gasi si pe Facebook 
- See more at: http://www.secretele.com/2015/01/un-remediu-puternic-pentru-eliminarea.html#sthash.mWno4suO.esYiXDy7.dpuf

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cele mai sexi romance din anii 60-70-80

Avea bunica… Avea bunicu’…

Istorta Romaniei in 16 episoade din « grotele Vaticanului »