Fenomene inexplicabile




Fenomene inexplicabile: Fiinţe extraterestre prezente în România
În anul 1517, în 8 noiembrie, o cometă stranie s-a arătat deasupra Țărilor Române. Mărturia este menționată în Letopisețul Moldovenesc. Documentul vorbește despre un semn mare care s-a arătat pe cer. Avea chipul unui om și a zăbovit mult pe cer.
În timpul atacului din 1595, 15 octombrie, al lui Mihai Viteazu, deasupra orașului Târgoviște, aflat sub ocupație turcească, a apărut o cometă care a stat deasupra taberei muntene, două ceasuri. Mai jos, vă prezentăm și alte cazuri care s-au petrecut în România și sunt consemnate în diferite documente.
            Munții Apuseni
            În anul 1904, în Munții Apuseni, un țăran care se afla pe câmp, vede pe cer o roată mare de foc. Roata coboară pe pământ și în fața țăranului apare o ființă.
            Documentul menționează că om cu om s-au privit, fără să-și spună un cuvânt.
            Avioane fantomă
            În ianuarie 1913, în spațiul aerian românesc și-au făcut apariția mai multe obiecte zburătoare neidentificate, care au survolat cerul deasupra orașelor Focșani, Brăila, Iași, Târgoviște.
            Triunghiul zburător
            În anul 1967, pe cerul localității Berzeasca, a staționat timp de o oră un triunghi zburător, care a putut fi privit de către localnici.
            Un an mai târziu, același lucru s-a întâmplat deasupra localității Banat. Triunghiul zburător a putut fi observat de meteorologi și ingineri.
            Pădurea Baciu
            În anul 1968, o serie de fotografii au fost realizate și care prezentau un obiect zburător, de formă discoidală, care se deplasa lent deasupra pădurii.
            Bâlea Lac
            În zilele de 23-25 septembrie 1978, nu departe de cabana Bâlea Lac, a avut loc una dintre cele mai terifiante întâlniri de gradul III, precum și unul din rarele cazuri în care oamenii au fost atacați de entități necunoscute.
            Victimele au fost militari, incartiruiți, într-o cabană din apropiere.
            Alexeni
            În ziua de 23 august 1984, deasupra bazei militare de la Alexeni, s-a putut observa prin instrumente optice, un obiect necunoscut.
            Avea o formă ovaloidă, lung de 2-3 metri, părea să fie făcut dintr-un metal care strălucea.
            Mălina
            Un obiect aplatizat, argintiu-mat, fără hublouri sau alte geamuri, plutind în aer cam la 1,5 metri, față de sol. O ceață verde-albăstruie învăluia obiectul.
            Aeroportul Mihail Kogălniceanu
            În octombrie 1988, la orele 14.14 stația radar care deservea aeroportul a semnalat turnului de control și punctului de conducere a zborului, că pe direcția nord-sud se deplasează, la altitudinea de 7000 de metri și cu o viteză de 11000 km pe oră, un obiect format din mai multe obiecte elementare.
            Muntele Retezat
            Un grup de turiști aflat pe valea râului Rea, a observat mai multe lumini, albastre, roșii, verzi, care au luat forma unui paralelipiped, apoi forma unui cilindru.
            Arad
            În iunie 1994, a fost observat un disc luminos, perfect rotund, plutind la trei metri deasupra unui lan de grâu.
            În ușa navei stăteau doi indivizi cu înfățișare umană, aveau ochii oblici, purtau barbă și dădeau din cap.
            Certești
            Un disc de dimensiuni mari a plutit deasupra șoselei, iar lângă acest obiect plutea un omuleț ciudat.
            Aeroportul Otopeni
            În iulie 1997, operatorii din turnul de control au observat între Corbeanca și Buftea o lumină circulară. Păreau să fie două globuri unite la mijloc.
            Râmnicu Vâlcea
            Timp de câteva secunde, în ziua de 05.05.2004, a fost observată o lumină. Părea să fie un corp format din mai multe lumini. Viteza acestuia era foarte mare.
            Câmpia Turzii
            Pe 31 octombrie 2007, în timpul unui zbor de antrenament, desfășurat la baza aeriană 71, carlinga avionului s-a spart, în urma contactului cu patru obiecte neidentificate.

Militarii de la Bâlea Lac speriați și atacați de extratereștri

3 Dec, 2014
Fenomenul OZN este unul extrem de bizar și care este semnalat cu regularitate în numeroase zone de pe glob. Nici țara noastră nu a fost ferită de incidente inexplicabile, dar singura problemă este ca ele nu au fost promovate din motive de securitate națională.
Unul dintre cele mai șocante evenimente de acest gen s-a petrecut la Bâlea Lac. În nopțile zilelor de 23,24 și 25 septembrie 1978 mai mulți soldați au raportat că au fost vizitați de ființe stranii, desprinse parcă din alte lumi. Întreaga poveste a început la ora 24.00 a zilei de 23 septembrie, când doi tehnicieni de la stația telefericului au zărit pe cerul senin, o lumină impresionant de mare. Inițial au crezut că este vorba despre o iluzie, sau chiar despre lumina unei lanterne, dar era atât de mare, puternică și de culoare roz aprins, încât nu putea fi asemănată cu nimic.
Conform relatărilor celor doi, lumina se afla la circa 10 metri de geamul cabanei lor și se mișca haotic în toate părțile. Inginerii au realizat că era vorba despre un fenomen straniu, de origine extraterestră.
Aproximativ la aceeaşi oră, fruntaşul Ioan Dorr a ieşit din dormitorul cabanei militare, pentru a bea apă. În drumul său spre robinetul aflat la colţul clădirii, luminat de un bec aflat deasupra uşii, a zărit, de la 6-8 metri, o siluetă întunecată, nemişcată, apreciată a fi de 1,90-2,00 metri. Pentru că să alunge orice teamă, soldatul a somat creatura, dar aceasta nu a schițat niciun gest. Pentru că era obosit, fruntașul s-a întors în patul său și și-a continuat somnul.
În seara următoare, în jurul orei 21,45, soldatul Ioan Dorr și-a anunțat colegii că în fața cabanei, pe o movilă se afla o creatură ciudată. Soldații au încercat s-o alunge aruncând cu pietre, dar umanoidul îi ignora, pur și simplu. Apoi soldații s-au înarmat cu bâte și s-au îndreptat spre ea pentru a o lovi. Extraterestrul a scos un țipăt parcă de tigru și în acest fel i-a paralizat pe soldați pentru câteva momente. În acest timp, creatura a ]nceput să se deplaseze, mersul acesteia fiind comparat de soldați cu unul al unui om care merge pe apă.
Militarii s-au baricadat într-una dintre camere. Peste circa o oră şi jumătate, au auzit cum cineva zgâria obloanele de la fereastră. Doi martori declara că au auzit o voce groasă, care aparent a pronunţat cuvintele „sergend… sergend…". A doua zi au observat că obloanele erau zgâriate de numeroase linii paralele. Militarii au fost atât de speriați, încât nu au mai vrut să stea la cabana cu pricina și au coborât de pe munte. În noaptea de 26 septembrie ei au remarcat pe cer patru lumini, nu mai mari de dimensiunea unui ou, care se roteau în cerc. Conform expertizelor realizate, militarii au suferit un șoc puternic, în urma acestor experiențe, refuzând să-și mai continue misiunea la Bâlea Lac.
Evenimentul a fost ținut la secret, pentru că securitatea nu dorea ca oamenii să se sperie din pricina unui eveniment paranormal. Mulți ani mai târziu, povestea s-a aflat și chiar și în ziua de astăzi ]i pune pe gânduri, până și pe cei mai mari ufologi din întreaga lume.
















Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cele mai sexi romance din anii 60-70-80

RUGACIUNE PUTERNICA DE LA MUNTELE ATHOS

Avea bunica… Avea bunicu’…