Bordel unic in lume.

Moto:                           
                                                                Frumos ! Aveam si noi, dar   fara teste de cultura generala.
                                                                 In fond, chestia asta s-ar fi putut sa nu fie pe placul tuturor.
    Baudelaire spunea ca :
 " a iubi femeile inteligente e o placere de pederast "       
         
 
Prostituatele erau alese in urma unui test de cultura generala - FOTO
Revista Vanity Fair a publicat in numarul de luna aceasta un amplu articol despre bordelul condus cu mana de fier de Madame Claude, cea mai vestita matroana a anilor '60, la care apelau presedinti, actori celebri si oameni de afaceri cunoscuti.
Fernande Grudet, cunoscuta in lumea celor vestiti si bogati ca Madame Claude, a fost educata intr-o manastire din Franta si a luptat in Rezistenta Franceza in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, scrie historia.ro. Fernande a reusit ca intre 1955 si 1977 sa puna pe picioare cea mai mare retea de prostitutie de lux din Paris, oferind servicii discrete clientilor bogati din toata lumea.
Stabilimentul din strada Marignan, la numarul 18, situat in spatele bulevardului Champs-Elysees, era viziat de influenti oameni de afaceri, printre care magnatul grec Aristotel Onanssis sau Henry Ford, de fostul presedinte american John F. Kennedy, actorul Marlon Brando sau de Sahul Iranului, dar fetele erau solicitate si de sefi ai Mafiei, favoruri care ii garantau lui Madame Claude protectia, dupa cum a dezvaluit biograful William Stadiem pentru revista Vanity Fair.
(John F. Kennedy)
(magnatul grec Aristotel Onanssis) 
Adesea, escortele erau trimise cu avionul in toate colturile lumii, acolo unde erau solicitate de clienti importanti. Astfel presedintele JFK ii cerea adesea lui Madame Claude o fata care sa semene cu Jackie (Jaqueline Kennedy, sotia lui JFK-n.r.), dar sa fie mai sexy. Aristotel Onassis si fosta sa sotie, cantareata de opera Maria Callas, se numarau printre clientii obisnuiti ai casei, surprinzand-o chiar si pe versata matroana cu cererile deocheate.
Foarte iubit de fetele madamei Claude era pictorul Marc Chagall, mai ales ca acesta le lasa amintire iubitelor de-o seara desene in care erau surpinse asa cum aratau dupa partidele de amor. Un client de vaza era Sahul Iranului, caruia i se trimitea un grup de fete in fiecare vineri, ca sa-l insoteasca in avionul privat cu destinatia Teheran. Dictatorul libanez Muammar Gaddafi se bucura, la randul lui, de discretia matroanei franceze, relateaza Daily Mail.
(Asa arata Madame Claude in anii '70) 
Nu in ultimul rand, biograful a mai povestit ca regizorul Roger Vadim a solicitat o roscata pentru ca isi dorea sa faca sex in trei cu actrita Jane Fonda (foto sus), cu care era casatorit pe atunci. Tarifele percepute de bordelul parizian in 1977 erau destul de piperate, dar justificate tinand cont de clientela si de atentia cu care erau selectate fetele. O fata rezervata pentru dupa-amiaza costa 250 de euro, intre ora 20:00 si 02:00 dimineata pretul ajungea la 500 de euro, iar pentru o zi intreaga clientii plateau peste 800 de euro. Pretul pentru un weekend plin era negociabil, iar matroana oprea 30% din ceea ce incasau cele 400 de fete care lucrau pentru ea.
De altfel, Madame Claude considera ca prostituatele selectate si pregatite de ea meritau fiecare banut castigat. Saptamanal, aproximativ 20 de "aspirante" bateau la usa bordelului de lux in dorinta de a deveni una dintre angajatele stabilimentului. Matroana prefera sa-si aleaga „lebedele", dupa cum ii placea sa le numeasca, pe baza recomandarilor si din randul cunostintelor sale. Multe erau sotii plictisite care doreau sa cunoasca lumea buna, studente, modele care lucrau pentru cele mai mari case de moda ale vremii, important era sa fie foarte frumoase, manierate, educate si pricepute la pat.
(Asa arata madame Claude la 91 de ani) 
Fetele erau selectate numai daca treceau cu brio toate testele madamei, inclusiv teste de cultura generale, in timpul carora erau intrebate care este formula chimica a apei sau care este cel mai lung rau din Europa. Selectia presupunea si un „test al gentii", cand matroana inspecta continutul posetei domnisoarelor si cele dezordonate erau excluse pe loc. Intr-un final, proxeneta le cerea tinerelor sa se dezbrace, nu doar ca sa vada daca au un corp perfect, ci si ca sa-si dea seama daca sunt increzatoare in felul in care arata si daca se vor descurca bine in prezenta clientilor.
Decizia era luata abia dupa ce fetele erau „testate la pat" de prietenii matroanei, barbati care ii spuneau cine merita sa ramana, la cine sa renunte si cine are potential, dar trebuie „scolita". Niciun detaliu nu era trecut cu vederea de Claude. Dupa ce intrau pe mana ei, matroana le imbraca din cap pana in picioare la cei mai buni croitori, hainele fiind alese chiar de ea si le trimitea in strainatate ca sa-si „largeasca" orizontul, sa-si imbogateasca bagajul cultural, dar si pentru ca isi dorea ca angajatele ei sa cunoasca bine cat mai multe limbi straine.
Saptamanal, fetele faceau un control medical, iar matroana platea interventiile estetice pentru cele care aveau nevoie de ajustari la nas, buze sau in zona ochilor. Marirea sanilor era singura interventie estetica pe care nu o aproba, Calude fiind convinsa ca "niciun chirurg nu poate sa faca o treaba mai buna decat a facut Dumnezeu" in aceasta privinta. Adesea, matroana le explica fetelor deviza dupa care se ghida in afaceri:
Un barbat doreste o femeie sofisticata, amuzanta, inteligenta si interesata de el, care sa-l sustina in orice si sa nu-l bata la cap cu problemele ei
Celebra actrita Joan Collins scria in volumul de memorii publicat in 1997 cum a primit propunerea de a lucra ca prostituata de lux, chiar de la vestita Claude , in anii ' 70, in timpul unei cine la restaurant la care a fost insotita de o prietena. „Sotii vostri nu trebuie sa stie si sunt convinsa ca ati ajunge sa castigati extrem de bine", le-ar fi tentat frantuzoaica.
(Joan Collins)
התמונה הוסרה על-ידי השולח.
Astazi, Claude are 91 de ani si traieste la Nissa, alaturi de pisicile ei. Singurul ei copil, o fata, a rupt orice legatura cu ea. Conform Vanity Fair, multe dintre fetele care au lucrat de-a lungul timpului pentru celebra matroana din Paris au reusit sa-si faca o cariera de succes la Hollywood, altele au devenit modele cunoscute ori s-au casatorit cu barbati bogati. Povestea vietii zbuciumate a matroanei a fost redata in mai multe filme, printre care si pelicula "Madame Claude", din 1977, in regia lui Just Jaeckin.
Sursa: romaniatv.net

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cele mai sexi romance din anii 60-70-80

Avea bunica… Avea bunicu’…

REALITATEA in care traim??? De ZIUA LIMBII ROMANE!!! Pentru NEPOTII si STRANEPOTII nostri!!!