Puterea paranormala a ta!

Puteri paranormale în funcție de zodie


Deși puterile paranormale nu se manifestă într-un mod vizibil și puternic la toată lumea, fiecare zodie are anumite înclinații magice, desprinse din lumea supranaturală. Iată ce forțe magice posedă fiecare zodie!
Berbecul. Cred că știm cu toții cât de încăpățânați sunt berbecii, însă pe lângă asta sunt îndrăzneți, curajoși și foarte realiști. Cu toate că sunt persoane cu picioarele pe pământ, darul magic pe care îl stăpânesc este proiecția astrală. Pe înțelesul tuturor, unii nativi din zodia berbecului pot să observe alte planuri de existență, pe care le percep cu ajutorul unor simțuri neobișnuite. În timpul somnului, spiritul se desprinde de trup și călătorește într-un alt spațiu. Persoanele la care se manifestă aceste evenimente, rămân, atunci când se trezesc, cu frânturi de imagini pe care nu și le pot explica.
Taurul. Taurii sunt persoane sincere, romantice și iubitoare, care nu au aștepări de la cei din jur și îi acceptă pe toți așa cum sunt, nu încearcă să schimbe pe nimeni. Puterea lor paranormală este vindecarea cu ajutorul energiei. Cei care sunt conștienți de această putere și-o pot manifesta concentrându-și toată energie în palme și vindecând probleme de sănătate ușoare sau dezechilibre energetice. Și cum totul este energie, pot vindeca foarte multe probleme.
Gemenii. Gemenii sunt persoane deschise, sociabile și foarte diplomate. Faptul că sunt atât de deschiși spre comunicare, le oferă gemenilor o putere supranaturală deosebită. Aceștia pot comunica cu spirite din alte lumi. Acest lucru se manifestă subtil, prin imagini surprinse cu coada ochiului sau sezanția unor atingeri atunci când sunt singuri. Totodată, gemenii primesc foarte des semne în vis, iar visele lor prevestesc întotdeauna ceva.
 Racul. Racii sunt foarte influențați de astre, iar starea lor de spirit poate fi foarte ușor influențată de puteri din alte lumi. Cea mai mare putere a lor este intuiția, care rareori dă greș. Nativii din rac au o viziune clară asupra viitorului, deși uneori pare că nici măcar nu conștientizează acest lucru. Pot primi mesaje din alte lumi, care se manifestă sub forma intuiției.
Leul. Leii au o putere paranormală mai specială, care cel mai probabil se manifestă datorită pasiunii și intensității cu care aceștia își trăiesc viața. Leii pot controla oamenii din jur cu ajutorul energiei sexuale. Dacă această energie este folosită într-un mod benefic, aceștia își vor găsi sufletul pereche mai repede decât se așteaptă, însă în caz contrar această putere îi poate nărui și îi conduce spre o viață vicioasă. Senzualitatea și sexualitatea posedată de lei este mai puternică decât orice altă forță din viața lor, însă nu toți sunt conștienți de acest aspect.
Fecioara. Ca și taurii, fecioarele au puterea vindecării. Deși sunt mai realiști și mai echilibrați decât taurii, nativii din fecioară sunt persone care se dedică în totalitate, persoane pentru care dragostea este primordială. Acest lucru poate stabili conexiuni foarte puternice cu persoanele din jur, pe care fecioarele le pot vindeca cu ajutorul energiei.
Balanța. Bananțele sunt persoane cu un simț estetic extrem de dezvoltat, care apreciază frumosul și energia pozitivă pe care cei din jur o emană. Acest lucru îi ajută să citească mintea și intențiile celor din jur. Empatia este puterea lor magică, iar cei care sunt conțienți de această putere paranormală pot chiar să îi manipuleze pe cei din jur și să perceapă sentimentele acestora fără ajutorul cuvintelor.
Scorpionul. Scorpionii sunt receptivi și misterioși, ușor vulnerabili și cu înclinații spre spiritualitate. Acest lucru îi ajută să comunice cu alte lumi. Cei care sunt conștienți și cultivă această putere paranormală, pot comunica cu persoane de pe lumea cealaltă și își pot exercita puterea în diferite scopuri. Acest dar îi poate atrage spre zone bizare și periculoase, îndemnându-i la manifestarea unor intenții întunecate.
Săgetătorul. Nativii din zodia săgetător sunt extrem de interesați de spiritualitate și își manifestă această curiozitate încă din frageda pruncie. Ei arată un interes deosebit pentru religie, filosofie și misticism și cei mai mulți cultivă aceste interese și profită de pe urma lor la maturitate. Cei care nu sunt conștienți de puterea lor paranormală sunt doar visători cu ochii deschiși. Ceilalți profită de darurile lor extrem de puternice, cum ar fi telepatia. Pot percepe cu ușurință gândurile și sentimetele celorlalți și sunt foarte intuitivi.
Capricornul. Capricornii sunt persoane bine ancorate în realitate, fără prea multe înclinații spirituale. Sunt foarte încăpățânați și ambițioși și nu vor să își irosească energia pe lucruri pe care nu le consideră reale. Aceste persoane au trecut prin mai multe existențe, deoarece au datorii karmice mari. Așadar, ei își pot aminti fragmente din viețile lor trecute. Această putere se manifestă prin vise fără înțeles, sau senzații de deja-vu inexplicabile. Cu toate acestea, capricornii nu acordă prea multă atenție acestor semne.
Vărsătorul. Vărsătorii sunt întotdeauna cu un pas înainte, obsedați de planificări și calcule. Nu lasă nimic la voia întâmplării, își asumă riscuri și plănuiesc totul în așa fel încât să aibă rezultatele cele mai bune. Acest lucru îi conduce de fapt la talentul supranatural pe care îl posedă. Aceste persoane au o intuiție foarte dezvoltată și pot prevesti ceea ce urmează să li se întâmple și care va fi rezultatul luptei pe care o duc.
Peștii. Nativii din această zodie sunt cei mai spirituali și mai emoționali din tot zodiacul. Se îngrijesc în primul rând de sufletul lor și abia mai apoi de aspectele materiale ale vieții. Sunt persoane extrem de sufletiste și nu ezită să sară în ajutorul celor care au nevoie de ei. Aceștia pot fi răniți cu ușurință, deoarece văd doar binele din oameni și uneori sunt mult prea buni pentru lumea în care trăim. Peștii nu au trăi o viață anterioară, ceea ce înseamnă că nu au datorii karmice și au sufletul curat. Cea mai mare putere a lor este binele pe care îl fac. Sunte trimiși pe această lume pentru a-i ajuta pe ceilalți să își împlinească destinele.


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cele mai sexi romance din anii 60-70-80

RUGACIUNE PUTERNICA DE LA MUNTELE ATHOS

Avea bunica… Avea bunicu’…