Cel mai mic caine din lume!!!!

Scooter - cel mai mic câine din lume?!
Yorkie, Schnauzer Pitic sau Chihuahua pot să spună adio titulaturii de "Cel mai mic câine din lume". Scooter, un puiuţ rasa Bichon Maltese i-a întrecut. Conform cotidianului DailyMail, Scooter ar putea fi cel mai micuţ câine din lume. Încape lejer într-o ceaşcă de ceai, e alb şi e pufos. La o adică, ar putea fi confundat uşor cu un căţeluş de jucărie.
Stăpâna lui Scooter, Cheryl McKnight (din Noua Zeelandă), e convinsă că micuţul câine Maltese s-ar califica pentru finala unui concurs ce desemnează cei mai micuţi câini.
Pentru că puiuţul e atât de mic încât, dacă nu eşti atent oricând poţi călca pe el, stăpâna a comandat o şosetă vişinie special făcută pentru Scooter.
Scooter - cel mai mic câine din lume?!
Scooter incape linistit intr-o ceasca de ceai!
Căţeluşul măsoară 7,6 cm, cu aproape 2,4 cm mai puţin decât Boo Boo, actualul deţinător al recordului pentru "Cel Mai Mic Câine din Lume", record omologat de Cartea Recordurilor (Guinness Book).
Boo Boo, un Chihuahua cu părul lung, măsoară doar 10 cm şi cântăreşte 675 de grame. La polul opus, "Cel mai Mare Câine din Lume" este Gibson, un patruped din rasa Marele Danez (Dog German sau Great Dane).
Scooter - cel mai mic câine din lume?!
Cel mai mare si Cel mai mic
Din pricina dimensiunii reduse, Scooter nu poate ieşi la plimbare în lesă, asemenea tuturor celorlalţi câini pentru că stăpâna sa nu a găsit încă lesa care să i se potrivească. De celebrul castron cu numele căţelului nici nu poate fi vorba. Riscul ca Scooter să se înece în el, e mare!
Aşa că mănâncă dintr-un bol pentru ouă şi doarme într-o cutie de pantofi.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cele mai sexi romance din anii 60-70-80

Avea bunica… Avea bunicu’…

Suleyman Magnificul toate episoadele online traduse