Cancerul invins de apa usoara

Langa noi exista de secole un miracol "zilnici: apa. Este cel mai raspandit element de pe Pamant si alcatuieste trei sferturi din corpul uman. Puterea ei vindecatoare nu inceteaza sa uimeasca.

Exista apa Pi, apa vie, apa plata, apa de ghetar ori de piramida. S-au descoperit apoi apa grea, apa structurata, precum si „DDW-ul”, adica „apa ultrausoara”. Un medic roman a avut insa indrazneala sa caute raspunsuri si sa transforme enigmatica apa usoara intr-o terapie-miracol. 

Pe generalul-profesor Ioan Nedelcu, omul care a „lansat” apa ultrausoara in Romania, il gasesti chiar in clinica lui din Capitala. La capatul unui hol larg, inundat de soare, in laboratorul profesorului, aparate ciudate, luminte licarind verzui, pipete care arata ca niste seringi, ecrane care fac masuratori complicate, apoi siruri de microscoape electronice si niste baloane mari din sticla optica, groasa de un deget, pline cu apa. „Tot ce-i aici, in flacoanele astea, inseamna sanatate. Viata sanatoasa, adica. N-aveti idee insa cat de dificil a fost drumul pana aici. Studii clinice intinse pe vreo 15 ani, experimente, incercari, idei, cautari... Si nu doar ale mele. Am fost o mana de specialisti, de varfuri ale medicinei care am reusit sa brevetam un unicat mondial. Chiar un miracol medical: apa ultrausoara. O batalie romaneasca suta la suta. Cu cercetatori romani, inteligenta romaneasca si chiar cu sudoare tot de-a noastra, romaneascai. Se lauda profesorul Nedelcu?

„Lauda? Nu suna deloc bine, dar da, de ce nu, daca meritam? Haideti si judecati singuri.” Mergem catre laboratoare, insotiti de explicatii: „Apa brevetata de noi nu este un produs artizanal, un preparat empiric. Este obtinuta printr-o tehnologie exacta, uluitor de precisa si a fost studiata mai bine de un deceniu in intreaga lume. Numele stiintific este apa usoarasau DDW-30 si a fost aprobata de Ministerul Sanatatii, pentru uz uman, inca din 1997”.

Dar ce este deuteriul? „Deuteriul este izotopul stabil al hidrogenului cu masa atomica 2 si care se gaseste in natura in proportie de o parte deuteriu la 5.000 de parti hidrogen. Prin inlocuirea unui atom de hidrogen din molecula apei cu un atom de deuteriu rezulta apa usoara, care are proprietati terapeutice. Invers, daca inlocuim cei doi atomi de hidrogen cu doi atomi de deuteriu va rezulta celebra apa grea, cea folosita in tehnologiile nucleare”.

Cum a inceput totul? „Povestea nu e noua si a inceput prin anii 60, undeva, in nordul Rusiei. Oamenii de stiinta au studiat in paralel doua populatii ce pareau sa fi descoperit secretul tineretii fara batranete. Mancau diferit, traiau diferit, dar aveau ceva in comun: beau apa de ghetar. Apa de ghetar este pura, fiind formata cu milenii in urma, si s-a dovedit ca are continut redus de deuteriu, ceea ce ii ofera calitati extraordinare”. Cercetarile asupra apei usoare au fost intrerupte apoi, vreme de cateva decenii, caci prioritara devenise studierea apei grele, folosita in domeniul nuclear.

„Abia in anii 90, un cercetator maghiar din SUA, Gabor Somlyai, a facut studii serioase pe apa usoara, ulterior preluate si dezvoltate de colective independente din mai multe tari. Si s-a dovedit ca, daca apa grea are efecte biologice negative (un caine care bea apa de suprafata amestecata cu o treime de apa grea moare in doua saptamani), apa usoara este un adevarat elixir pentru sanatate”.

Ceea ce urmeaza este impresionant. Aflu amanunte uimitoare: ca, pe masura ce corpul imbatraneste, la fel se intampla si cu apa din organsim, iar „gradul de uzura” se poate masura prin cantitatea de gaze dizolvate in ea. Iar daca putem sa inlocuim apa „poluata” din corpul nostru (cea incarcata cu radicali liberi si cu informatie structurala, izotopica si entropica) cu o apa pura, nepoluata, atunci vom reintineri organismul. In plus, s-a dovedit ca apa ultrausoara ajuta la controlarea diabetului, scazand nevoia de insulina si nivelul glicemiei. De asemenea, reduce colesterolul iin dislipidemii, ajuta la recuperarea dupa accidente vasculare cerebrale, stimuleaza memoria si regenereaza epiderma, trateaza bolile dermatologice grave, cum este psoriazisul, si are rezultate spectaculose in tratarea tumorilor.

„Apa ultrusoara, DDW, este una dintre apele care fac lucruri de genul acesta. Toata lumea stie ca imbatranim pentru ca degeneram, apar fibroza si scleroza, pentru ca metabolismul redox (reactia de oxidare sau reducere) ne distruge, dar exista teorii care spun ca imbatranim si pentru ca acumulam deuteriu”, spune profesorul Nedelcu. „Dar cum se poate evita asta, concret?”, intreb cuprins de curiozitate. „Exista doua cai principale. Prima, consumul de legume si fructe proaspete, de vegetale in general, care sunt bogate in aceasta apa usoara, spre deosebire de carne, care sporeste cantitatea de deuteriu. Cea de-a doua, consumul direct de apa usoara. Corpul uman contine mai mult de 70% apa, insa nu este vorba despre apa de un singur tip. De exemplu, avem apa in interiorul celulelor, la suprafata si in afara lor - apa constitutionala. Dar apa de la suprafata celulei difera foarte mult de la un om la altul si se uzeaza odata cu varsta. Mai mult, apa are memorie. Pe parcursul vietii iisi modifica atat de mult structura, compozitia izotopica si entropia, incat primeste proprietati schimbate fata de cea de la nastere.”

Uimitoare sunt si schimbarile apei. Moleculele ei pot fi ordonate intr-o structura simetrica, cristalina, care este gheata. Incalzind-o, revine la structura lichida. Dar exista un moment, intre 35 si 42° C, cand structura este instabila, jumatate cristal, jumatate lichid, si atunci se produc reactii biochimice care genereaza si intretin viata. Si asta la temperatura de 37° C si la o presiune de o atmosfera. Putini stiu ca, pentru a reproduce in laborator aceleasi reactii ce au loc in celula si in corp la 37° C si la presiunea de numai o atmosfera, este nevoie de sute de grade si sute de atmosfere. Nu intamplator multi savanti considera apa ca parte esentiala a marelui mister al vietiii. Nu mi-am putut inchipui ca despre banala apa se poate vorbi atat. Ca ascunde atatea taine si ca este una dintre cele mai enigmatice substante de pe Pamant. Ori ca, iata, traim printre atatea feluri de apa! 

Apa ultrausoara, premiata international 
DDW este un produs acvatic, de o noutate absoluta, obtinut in Romania printr-o tehnologie unicat. Procedeul este brevetat international si premiat cu medalii de aur la Saloanele de Inventica de la Geneva, Bruxelles si Londra. Apa ultrausoara este o apa speciala, creata in laborator, cu proprietati biologice spectaculoase si care are un continut de deuteriu de 25 de ppm (parti per milion), in vreme ce apa naturala de suprafata contine circa 150 ppm. 

Mod de folosire 
Exista doua tipuri de apa ultrausoara care, in Romania, se produce in cantitati mari: apa de intretinere, avizata ca supliment nutritional, si apa terapeutica. Aceasta din urma se poate obtine numai cu prescriptie medicala si se administreaza doar dupa scheme individualizate. 

Pentru apa de intretinere DDW-30:
  Se amesteca 1 litru DDW-30 cu 2 litri apa plata si se beau zilnic cel putin 1,5 litri din amestecul obtinut
  Apa se consuma iin portii de 100-200 ml, la intervale egale, de 3-5 ore, pe parcursul unei zile. Dimineata se recomanda prima portie, de 150 ml, pe stomacul gol. Seara, inainte de culcare, se bea un pahar plin
  Se pot pastra si pentru baut iin timpul noptii una-doua portii de apa
  Se fac doua cure pe an, dupa schema: 3 luni cura, 3 luni pauza. Se repeta dupa necesitati
  Apa poate fi folosita si la gatit, intrucat nu-si modifica proprietatile prin fierbere. 

Foarte important: apa ultrausoara terapeutica se administreaza doar de catre medic, in doze strict individualizate, dupa o metodologie speciala, pentru fiecare tip de neoplasm sau alta afectiune precum si in functie de stadiul de evolutie. 


Proprietati benefice 
Scade nevoia de insulina, reduce glicemia, iimbunatateste somnul si digestia, are efecte imunomodulatoare, scade colesterolul, combate anxietatea, stresul si depresia, controleaza psoriazisul, combate acneea, angioamele si bolile dermatologice, determina resorbtia chisturilor, adenoamelor de prostata, mioamelor, poate determina regresia tumorilor, potenteaza toleranta la citostatice si radioterapie.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cele mai sexi romance din anii 60-70-80

RUGACIUNE PUTERNICA DE LA MUNTELE ATHOS

Avea bunica… Avea bunicu’…