MUMIA unui extraterestru a fost descoperita intr-o piramida din Egipt


MUMIA unui extraterestru a fost descoperita intr-o piramida din Egipt



 
Intr-o mica piramida antica de la Lahun (Egipt), arheologii au descoperit o creatura misterioasa, cu forma umanoida, avand o inaltime de 1,50 – 1,60 m, ce era foarte bine conservata. Piramida fusese construita in timpul domniei faraonului Senusret al II-lea. Asa dupa cum ne-au obisnuit pana acum, atat arheologii cat si oamenii de stiinta nu au facut imediat cunoscut acest fapt, desi el ar fi trebuit sa fie de notorietate publica. 
 
Mumia dateaza de acum aproximativ 2000 de ani inainte de Christos  si, in conformitate cu informatiile care au fost obtinute de la Muzeul Egiptean de Antichitati din Cairo, ea a fost descoperita de arheologul de origine ceha Viktor Lubek, profesor la Universitatea Pennsylvania, potrivit edituradaksha.ro 
 
Analiza formei ei demonstreaza ca trasaturile fiintei sunt pronuntat reptiliene, in special datorita orbitelor care sunt foarte mari si au forma ovala. Inscriptia de pe mormantul in care era depusa mumia arata ca acea fiinta extraterestra se numea Osirunet, ceea ce in limba egipteana antica insemna „stea" sau „cel trimis din ceruri". 
 
Fiinta era principalul consilier al faraonului din acea vreme si toate dovezile indica faptul ca ea a fost ingropata cu mare respect si atentie. In mormantul ei s-au descoperit bijuterii din aur si amestecuri de rasini, precum si o serie intreaga de obiecte stranii, care nu au putut fi recunoscute si care nu au niciun corespondent cu uzul pamantesc obisnuit. Multe dintre acestea sunt alcatuite dintr-un material sintetic ce nu a putut fi identificat de nimeni pana in prezent. 
 
Deoarece pana acum nu s-au gasit elemente similare in alte morminte egiptene, descoperirea reprezinta fara indoiala o importanta cruciala, insa ea este in mod deliberat secretizata. Arheologii egipteni si guvernul egiptean refuza in acest fel sa faca cunoscut lumii intregi acesta descoperire, pana la gasirea unei explicatii plauzibile. Astfel, au fost consultati cei mai renumiti experti in domeniu, iar parerea lor unanima a fost ca „acea fiinta nu are origini terestre". Din datele gasite la descoperirea mormantului rezulta ca intr-un mod inca nestiut, acea fiinta extraterestra a ajuns sa fie inaltul consilier al faraonului Senusret al II-lea. Guvernul egiptean refuza insa o astfel de explicatie, care ar implica faptul ca stramosii lor din antichitate au fost ajutati de catre fiinte extraterestre pentru a-si cladi mareata civilizatie ale carei vestigii le admiram in zilele noastre. 
 
Guvernul peruan nu este insa la fel de orgolios, facand publice datele despre mumia fiintei extraterestre ce a fost gasita in anul 2011, intr-un mormant din una dintre piramidele mayase.
 
 
 
 
A fost descoperită o mumie extraterestră!
Meer Lyn
 
Decenii la rând arheologii şi cercetătorii din paleoastronautică s-au străduit să găsească dovezi concrete ale urmelor şi dovezilor lăsate pe Pământ de către fiinţe extraterestre.
Deşi au fost descoperite foarte multe situri străvechi, cum sunt cele din Egipt, Peru, Yucatan sau Guatemala, unde şi acum există ruine ale unor străvechi construcţii, cercetătorii nu au acceptat faptul că asemenea construcţii au fost realizate cu ajutorul unor fiinţe venite din alte lumi, deoarece incaşii şi mayaşii de exemplu nu cunoşteau roata, egiptenii au cărat blocuri imense de piatră prin deşert către Gizeh (cu ce?), iar în Insula Paştelui la fel, cei din vremurile de atunci nu dispuneau de unelte adecvate pentru a ciopli acele imense statui cu pălărie.
Şi atunci s-a pus întrebarea: cum au putut realiza acei oameni primitivi, cum îi consideră azi ştiinţa modernă, acele construcţii dacă nu dispuneau de uneltele necesare ca tehnologie? Cu certitudine a existat o influenţă extraterestră, şi în sprijinul acestei idei vine o descoperire extraordinară realizată de către Doctorul Viktor Lubek, profesor la Universitatea din Pennsylvania.
În urmă cu câteva luni – în iunie 2012 mai exact - Departamentul de Antichităţi Egiptene a transmis un comunicat prin care anunţa o descoperire făcută într-una din piramidele mai mici din Egipt. Textul comunicatului era însoţit de o fotografie a unei mumii de dimensiuni mici, atipică, ce nu lăsa loc niciunui dubiu, fotografie pe care o puteţi vedea alăturat. Profesorul Lubek s-a deplasat în Egipt în localitatea Lahun – aproximativ 100 de kilometri distanţă de la Gizeh – în urma acestui comunicat, pentru a studia în amănunt această chestiune. Nu mică i-a fost mirarea când a văzut cu ochii săi respectiva mumie egipteană – un corp cu o înălţime de doar 1,50-1,60 metri, cu craniul mai mare ca al unui om şi alungit, cu orbitele ochilor mult mai mari. Culoarea mumiei este de un gri albăstrui, ceea ce poate indica rămăşiţe ale pigmentului pielii. Vechimea datată a acestei mumii de origine nepământeană a fost stabilită la 2700 de ani înaintea erei noastre şi s-a stabilit că fiinţa care a trăit în acel corp făcea parte din dinastia Senusret II, din vremea faraonului Khakeperres Senusret II, din cea de-a 12-a dinastie faraonică ce a domnit între 1897 şi 1878 înainte de Christos. Fiind descoperită în mica piramidă de la Lahun, mumia a fost considerată a fi a unui consilier al faraonului, însă ciudăţenia cea mai mare este că această mumie nu prezintă urechi, aşa cum a fost pusă în stadiul de conservare. Din documentele rămase în mica piramidă s-a constatat că acest extraterestru mumificat se numea Osirunet – „Cel venit din stele" după cum sună traducerea, nume foarte apropiat de cel al lui Osiris.  
Opiniile profesorului Lubek dar şi a altor specialişti care încă studiază cazul, este că mumia aparţine cu certitudine unei fiinţe extraterestre, însă este posibil să asistăm pentru prima dată la identificarea unei fiinţe extraterestre reptiliene, care s-a aflat în urmă cu peste 3500 de ani la curtea unui faraon egiptean. Oare încă de pe atunci existau reptilienii care-şi exercitau influenţele lor asupra regilor, faraonilor şi a tuturor conducătorilor din acele vremuri de demult? Nu este deloc de exclus această idee, atâta timp cât tăbliţele sumeriene relatează clar despre coborârea pe Pământ a zeilor annunnaki, consideraţi azi a fi o parte a acestor reptilieni.
Amuzant este faptul că timpul şi istoria dau peste nas acum celor care i-au luat în râs pe unii autori, care încă de acum 30-40 de ani semnalau asemenea realităţi, ale intervenţiei extratereştrilor de multe feluri în istoria străveche a omenirii. Erich von Daniken a fost ironizat când a scris „Amintiri despre viitor", David Icke a fost dispreţuit, ironizat şi arătat cu degetul oriunde mergea pe stradă când a scris pentru prima dată despre reptilieni, Jim Marrs la fel, Zecharia Sitchin a fost de asemenea ridiculizat când a scris „A 12-a planetă", că să nu mai spunem despre doctorul Steven Greer cu al său proiect „Dezvăluirea". Şi mai sunt autori care au fost trataţi la fel în ultimii 20 de ani, dar iată că timpul vine şi le dă dreptate acestor autori. Oare dacă forurile oficiale le-ar fi acordat respectul şi atenţia cuvenită la vremea aceea, cum ar fi evoluat lucrurile? Ne-am fi aflat acum deja în faza de pregătire a Marelui Contact, acceptând adevărurile îngropate în istorie? Cu siguranţă ca DA! Şi poate lumea de azi, din 2013, ar fi fost măcar cu un 5% mai bună decât în urmă cu 25 de ani...     






Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cele mai sexi romance din anii 60-70-80

RUGACIUNE PUTERNICA DE LA MUNTELE ATHOS

Avea bunica… Avea bunicu’…