IARNA e cu noi!!!

Laszlo Tokes e totuşi îndrăgit de oameni: Vecinii i-au deszăpezit maşina cu ciocanul!
tokes_laszlo_masina_ciocanRomânii au fost cunoscuţi din cele mai vechi timpuri drept un popor harnic şi săritor la nevoie. Drept dovadă, maşina lui Laszlo Tokes a fost deszăpezită în timp record de vecinii săi români, care au intervenit prompt cu ciocanele.
"Au sărit 10-15 oameni, toţi de etnie română şi mi-au făcut maşina praf. Nu înţeleg de ce. La final au adus nisip şi sare şi mi-au umplut rezervorul. Aşa fac românii deszăpeziri?", se întreabă retoric Tokes Laszlo.
Tokes spune că nu i-a văzut niciodată pe oameni atât de entuziaşti: "Culmea e că nici nu şi-au curăţat zăpada din faţa casei, au venit direct la mine. Unul mi-a urinat pe clanţa portierei, mi-a spus că o dezgheaţă", mai spune Tokes.
În schimb românii spun că maşina aşa era şi că e tipic pentru unguri să se plângă, după ce că românii i-au ajutat atâta timp.


Zece lucruri despre ninsorile masive din ianuarie

zapada_masiva_in_bucuresti• O nouă umilinţă! Trei săteni din Militari au găsit zăpada căzută între blocuri înaintea autorităţilor;
• Ministrul Transporturilor, Ramona Mănescu, laudă intervenţia autorităţilor: „Au fost închise doar trei autostrăzi";
• Ca de obicei, primele drumuri deszăpezite au fost cele spre magazinele Mega Image;
• Băsescu spune că şi românii sunt de vină, pentru că îşi fac case în zone în care cade frecvent zăpadă pe timp de iarnă;
• Pentru că nu ştiu ce să facă atunci când e cod roşu, mulţi români au tăiat porcul;
• Sorin Oprescu a măsurat stratul de zăpadă din oră în oră, în speranţa că va ajunge suficient de mare pentru a-l omologa în Cartea Recordurilor;
• Imediat ce primele drumuri au fost blocate, premierul Ponta a plecat alături de Dragnea pe o insulă tropicală, să discute situaţia la un cocktail cu umbreluţă;
• Farsă sinistră! Câţiva vasluieni au fost păcăliţi să deszăpezească o casă: „Ni s-a spus că acolo e cârciuma";
• Şefii CFR julilează: „În sfârşit avem o scuză bună pentru întârzierile trenurilor";
• Dan Şova neagă că în România au fost căderi masive de zăpadă în ultimele zile.


13 lucruri pe care trebuie să le ai neapărat la tine dacă ieşi cu maşina când ninge

obiecte_masina_zapadaScoici şi mărgele colorate, pentru a te împrieteni cu băştinaşii;
Un harpon de încredere;
Un ferăstrău pentru tăiat gheaţă, dacă e nevoie să-ţi faci un iglu;
Mai multe bancnote de 10 RON pentru poliţiştii de căcat care te pândesc în perioada asta, să vadă dacă ţi-ai luat sau nu vinietă;
Un set complet de icoane şi o carte de rugăciuni anti-hipotermie;
O tigaie dry-cooker, o bormaşină şi un set de cuţite miracle blade, pe care le poţi da băştinaşilor în schimbul diverselor servicii: deszăpezire, furnizare de alimente, blow-jobs. Ei nu vor putea rezista tentaţiei şi vor face orice le ceri;
Baterii în plus pentru mobil, ca să poţi da check-in de oriunde şi să nu rămâi cu statusul de Facebook neaupdatat;
Un afiş electoral, să nu uiţi niciodată cum ai ajuns în situaţia asta;
Trusă medicală cu garou, aţă chirurgicală şi rivanol, în caz că trebuie să-ţi amputezi o mână degerată. Nu uita căluşul, urletele ar putea atrage lupii!
Aparat foto performant, să imortalizezi momentul în care haita de lupi se apropie de maşina ta, clămpănind pofticios;
O carte bună, cu pretenţii. Fie Orhan Pamuk, fie Chuck Palahniuk. Când te vor salva drumarii, trebuie să se vadă la camerele televiziunilor cât de intelectual eşti;
O tabletă iPad. E perfectă pentru înteţirea focului;
Înainte să pleci, spune prietenilor că te duci să donezi sânge, sau să duci haine la un orfelinat, să se spună despre tine că erai un înger şi ai pierit ca un erou.


Drama continuă! Alte 10 lucruri despre situaţia românilor din judeţele înzăpezite

zapada_fara_numar• Sângele apă nu se face! Vasluienii le-au trimis ajutoare fraţilor moldoveni din Buzău;
• Anunţ emoţionant al drumarilor din Moldova: „L-am găsit pe Nichifor Lipan!"
• Bucureştenii au ţinut azi frigiderele deschise, în semn de solidaritate cu sinistraţii din Buzău;
• În Râmnicu-Sărat a apărut un nou joc de noroc, numit "Alba-Neagra cu Troianul": cumperi un troian, deszăpezeşti şi vezi ce maşină ţi-a picat;
• Drumarii din Cluj au anunţat că în urma deszăpezirilor au găsit un judeţ despre care se credea că nu există: Sălaj;
• Disperaţi, mulţi sinistraţi sună autorităţile nu ca să ceară ajutor, ci doar ca să le înjure pentru lipsa de reacţie;
• Dan Şova a cerut recântărirea tonelor de zăpadă ridicate până acum: „Probabil m-au văzut mai prost şi m-au furat la cântar!"
• Radu Mazăre îi sfidează pe constănţeni: „Nu vă mai plângeţi atâta că e cod roşu! În Austria, unde mă aflu eu, e zăpada mult mai mare, dar nu mă plâng ca o femeie!"
• Exces de zel! Sătenii din Apuseni au ajuns cu deszăpezirile până la Budapesta, pe care au şi cucerit-o;
• Patriarhul Daniel a dat asigurări că el nu e afectat de zăpadă: „La Patriarhie e cald, limuzina e deszăpezită şi tocmai am câştigat o sumă colosală la poker pe net".


Eroul din Buzău! A rupt mii de cozi de lopeţi pentru zăpadă, ca să-i salveze pe oameni de la muncă

buzau_supererou_lopataÎn situaţii dramatice apar adevăraţii eroi. Este cazul buzoianului Petru Amihăiesei, care de când au dat zăpezile s-a plimbat din sat în sat şi a rupt deja câteva mii de cozi de lopeţi pentru zăpadă. „După ce că îs vai mama lor, asta le mai lipsea buzoienilor, să-şi dea singuri zăpada la o parte din faţa casei", şi-a justificat gestul eroul.

Buzoianul continuă şi la această oră operaţiunile de salvare de la muncă a celor blocaţi în nămeţi, pentru că încă există în judeţ multe lopeţi de zăpadă perfect funcţionale. Chiar au fost semnalate câteva cazuri grave, de persoane care au făcut bătături la mâini din cauză că s-au apucat să îşi cureţe singuri zăpada din faţa casei.

După ce va termina de rupt cozile la toate lopeţile pentru zăpadă, eroul buzoian promite că va lua la rând toate magazinele care vând astfel de obiecte periculoase pentru sănătatea oamenilor, ca să-i convingă pe patroni să renunţe la comercializarea lor. Totodată, va propune scoatearea lor în afara legii, pentru ca pe viitor să nu mai fie nevoie de intervenţia lui.







Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cele mai sexi romance din anii 60-70-80

RUGACIUNE PUTERNICA DE LA MUNTELE ATHOS

Avea bunica… Avea bunicu’…