Ce nu stiai despre Geoana: membru marcant al Institutului Aspen


Institutul Aspen






În anul 1950, un grup de oameni de afaceri şi intelectuali americani au fondat Institutul Aspen, care, potrivit site-ului său oficial îşi propunea „să dezvolte lidearship-ul iluminat", o formulă ce aminteşte de idealurile masonice. Îşi are sediile centrale în Aspen (Colorado) şi Washington D.C. Centre afiliate au fost create în Franţa, Germania, Italia, Japonia şi India.
Scopul acestei organizaţii este să-i aibă ca membri pe cei mai influenţi oameni aflaţi în poziţii-cheie în administraţiile guvernamentale. În felul acesta se asigură că interesele economice şi financiare la nivel global le sunt aservite.

La lucrările conferinţei americane din 1997 a fost invitat şi Mircea Geoană, pe atunci ambasadorul României la Washington. Filiala română a Institutului Aspen a fost creată în România la finele anului 2005 din iniţiativa lui Mircea Geoană. Că acesta îşi trage „seva" de peste Ocean o demonstrează şi faptul că ori de câte ori pleacă în SUA el afirmă faţă de colegii de partid că „se duce să ia lumină", iar limbajul discursului său trimiţând la cel îndeobşte calificat ca aparţinând „iluminaţilor, caracterizat prin dualism"

Nu este lipsit de interes să menţionez că dispune de o fermă grandioasă chiar în Colorado, care putea fi vizionată în premieră în Expresul de Sud. „Legăturile membrilor acestui clan masonic, ca şi sprijinul reciproc pe care şi-l acordă în anumite momente sunt evidenţiate chiar de informaţia care s-a vehiculat chiar în interiorul organizaţiei, potrivit căreia în urmă cu câţiva ani Mircea Geoană a primit şpagă de la Bogdan Enoiu suma de 1 milion de dolari pentru a-l sprijini pe acesta în penetrarea în România a intereslor firmei de publicitate pe care o administra, BV McCann Erikson.

Semnificativ pentru importanţa pe care o acordă această organizaţie României este şi faptul că prima reuniune internaţională a Board-ului Institutului Aspen a avut loc la Bucureşti, la începutul lunii septembrie 2009, la Bucureşti.

O parte din evenimentele nu prea îndepărtate de pe scena politică românească demonstrează planul acestei organizaţii masonice pentru acapararea puterii în România.

Coaliţia de guvernare PSD şi PD-L a fost impusă tocmai de această structură de forţă suprastatală. Chiar declaraţiile liderilor PSD Mircea Geoană şi Ilie Sîrbu au precizat că negocierile pentru această formă de guvernare s-au purtat în urmă cu doi ani. Alegerea lui Mircea Geoană ca preşedinte al Senatului, apoi modificarea Legii CSAT pentru includerea acestuia în acest organism nu au fost întâmplătoare. Au pregătit terenul pentru candidatura lui pentru funcţia supremă în stat. Că, la alegerile prezidenţiale, a ieşit învingător Traian Băsescu – ţinta preferată a atacurilor majorităţii analiştilor politici şi formatorilor de opinie – este o altă poveste. Care se cheamă „fraudarea alegerilor".

Compoziţia filialei din România demonstrează legăturile politice care s-au format după alegerile parlamentare din 30.11.2008 şi intenţiile de viitor. Totul coordonat din exterior. Astfel, potrivit site-ului Aspen, din organizaţie fac parte: Stefan Albaroso, CEO (Chief Executive Officer, echivalentul Directorului General Executiv într-o companie) CEFIN; Gheorghe Barba (se pare că este văr cu Mihaela Geoană), director general pentru Europa de Est al Wallbridge Group;  Andres Baudia, CEO VEOLIA România; Mateo Codazzi, Enel România; Michael Cole, Smithfield Foods SUA; Mihnea Constantinescu, fostul şef de cabinet al premierului Tăriceanu; Ionuţ Costea (cumnat al lui Mircea Geoană), fostul preşedinte al Raiffeisen, actualmente preşedintele Consiliului de Administraţie al Emporiki Bank; Daniel Daianu, Nicolae Dănilă, fost CEO BCR; Cosmin Dobran, consilier MAE; Căşin Drăgan, CEO Coca-Cola România; Bogdan Enoiu, acţionar şi administrator BV McCann Erikson; Francois Formont, CEO Dacia Renault; Patrick Gelin, CEO BRD; Florin Ilie, ING Bank; Antonello Iroce, ENEL Italia; Sergiu Medar, fostul şef al Serviciului de Informaţii al Armatei şi fost consilier al preşedintelui Băsescu; Enrico Malerba, CEO Pirelli România; Mugur Isărescu, guvernatorul BNR; Sorin Minea, CEO ANGST; Richard Moat, CEO Orange România; Liliana Solomon, CEO Vodafone; Dan Ostahie, CEO Altex; Mişu Negriţoiu, CEO ING Bank; Răsvan Radu, preşedinte Unit Credit; Paolo Sartori, Centrul SECI; Florin Talpeş, Softwin; Dan Sucu, Mobexpert; Jean Valvis, CEO La Dorna;  Steven von Groningen, CEO Raiffeisen  România; Nicolae Voiculescu CEO NOVARTIS PHARMA.
Toţi unul şi unul, extrem de bogaţi şi influenţi. Sub preşedinţia lui Mircea Geoană se întrunesc, de obicei, o dată pe lună, numai în spatele uşilor închise. Ceea ce înseamnă secretizarea totală a activităţii lor.
Regretatul Antonie Iorgovan spunea: „Francmasoneria este în afara Constituţiei, în afara spiritului democratic şi în afara  valorilor care înalţă fiinţa umană".


































Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cele mai sexi romance din anii 60-70-80

Avea bunica… Avea bunicu’…

Istorta Romaniei in 16 episoade din « grotele Vaticanului »