Afla secretul chinezului care a trait 256 ani



În Marţi, 3 Decembrie 2013 8:59:34, Dina Deutsch <deutsch.dina@gmail.com> a scris:




Conform înregistrărilor oficiale, Li Ching Yuen s-a născut în China în 1677. Principala sa îndeletnicire a fost să culeagă plantele din pădure și să le vândă oamenilor care sufereau de diferite boli.
În 1930 , ziarul New York Times a publicat un articol despre cel mai bătrân om din lume. Un jurnalist descoperise anumite documente care atestau că Li Ching Yuen, în 1827 sărbătorise venerabila vârstă de 150 de ani. Conform înregistrărilor oficiale, chinezul a murit în ziua de 6 mai 1933, la venerabila vârstă de 256 de ani. Înainte cu o zi ca moartea să intervină, Yuen le-a spus studenților săi că și-a îndeplinit toate sarcinile pe această planetă și acum a venit timpul să plece acasă.
În nenumărate rânduri a fost întrebat care este secretul longevității. Yuen le răspundea curioșilor că viața trebuie tratată cu blândețe pentru că altfel timpul trece mult prea repede pe lângă fiecare. Un alt secret pe care îl invoca bărbatul se referea la tainele medicinei holistice. Chiar și în aceste zile, medicina clasică a ajuns în punctul în care confirmă că majoritatea bolilor cu care se confruntă omul survin în urma gândurilor negative. Tot ceea ce este viu deține energie, iar această energie se împarte în negativă și pozitivă. Dacă se provoacă un dezechilibru emoțional puternic sau gândurile negative sunt superioare celor pozitive atunci intervin și diferitele maladii.
În acest fel, gândurile noastre negative sunt cele care declanșează bolile, iar gândurile pozitive ar putea fi tratamentul universal pentru majoritatea maladiilor. Pe acest principiu s-a bazat Yuen pentru a duce o viață cât mai lungă și astfel a atins vârsta de 256 de ani.
Iată câteva exemple cum gândurile negative pot provoca anumite boli:
Gelozia – provoacă boli oncologice și slăbește sistemul imunitar
Răzbunarea – provoacă boli de piele și dureri de gât
Lipsa principiilor morale – boli cronice, infecții și boli de piele
Încăpăţânarea – diabet, migrene și inflamații
Minciuna – alcoolism, infecții fungice și slăbirea sistemului imunitar
Agresivitatea – cauzează ulcere gastrice , reflux acid, și negi
Reticența – boli de rinichi și schizofrenie
Cruzimea – epilepsie, astm și anemie
Apatia – provoacă diabet



Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cele mai sexi romance din anii 60-70-80

RUGACIUNE PUTERNICA DE LA MUNTELE ATHOS

Avea bunica… Avea bunicu’…