Noul regulament de la „Dansez pentru tine”

Noul regulament de la „Dansez pentru tine”

Vedetele vor trebui să țină pasul alături de dansatori profesioniști.
În cel de-al 14-lea sezon al show-ului Dansez pentru tine, care va debuta pe 18 octombrie, la ProTV, concurenţa în ringul visurilor va atinge nivelul celei de la competiţiile de dans. Cele opt vedete care au acceptat provocarea sunt cântăreaţa Ruby, fotbaliştii Nana Falemi şi Giani Kiriţă, Ilinca Vandici, Sorin din trupa Akcent, Elena de la Mandinga, Sore şi Dima, din trupa LaLa Band. 

Cele opt vedete vor lupta alături de opt dansatori, care şi-au dedicat toată viaţa dansului. Nivelul competiţiei va creşte, iar regulile se înăspresc. Pentru prima ediţie a emisiunii, coregraful fiecărei perechi va fi stabilit prin tragere la sorţi. La finalul primei ediţii, echipa care se va situa pe primul loc îşi va putea păstra componenţa şi va putea alege un stil de dans cu care să impresioneze publicul săptămâna următoare. 

Restul echipelor ar putea fi puse în situaţia de a avea un alt coregraf, în funcţie de decizia juriului, concurenţii fiind astfel nevoiţi să demonstreze că profesionalismul este cel care îi caracterizează şi că pot face echipă imbatabilă cu orice coregraf al emisiunii. Printre noile stiluri de dans se numără şi Vogue, lyrical şi Lindy Hop. 

Telespectatorii vor avea parte, printre altele, de reprezentaţii de vals, tango, cabaret, dansuri vechi, rock’n’roll, R&B, reggaeton, striptease, Bollywood, dans ţigănesc şi dans în ploaie. Ca şi în sezoanele precedente, cei clasaţi pe ultimele două locuri intră la duel, iar publicul este cel care decide echipa care îşi continuă lupta în ringul visurilor, însă juriul îşi păstrează dreptul de a reformula echipele după eliminarea unuia dintre concurenţi.


Citiţi mai mult: Noul regulament de la „Dansez pentru tine” - EVZ Monden > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/noul-regulament-de-la-dansez-pentru-tine-1060196.html#ixzz2i0fb04Ve 
EVZ.ro 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cele mai sexi romance din anii 60-70-80

Avea bunica… Avea bunicu’…

REALITATEA in care traim??? De ZIUA LIMBII ROMANE!!! Pentru NEPOTII si STRANEPOTII nostri!!!