ISLAMUL NU ESTE ACCEPTAT IN JAPONIA


  

Foarte interesant despre Japonia, de care nu am ştiut:
Aţi citit vreodată în vreun ziar că un lider politic sau un prim-ministru dintr-o naţiune islamică să fi vizitat Japonia?
Aţi întâlnit vreodată ştirea că şahinşahul Iranului sau vreun prinţ din Arabia Saudită să fi vizitat Japonia?
Japonia este o ţară care ţine Islamul dincolo de ţărmurile sale.
Japonia a pus restricţii stricte asupra Islamului şi a tuturor musulmanilor.
  
Motivele sunt:
a) Japonia este singura ţară care nu dă cetăţenie la musulmani.
b) In Japonia nu se acordă rezidenţă permanentă pentru musulmani.
c) există o interdicţie severă de propagare a Islamului în Japonia.
d) În Universităţile din Japonia, nu se predă araba sau orice limbaj islamic.
e) Nu se poate importa "Coranul", publicat în limba arabă.
f) Conform datelor publicate de guvernul japonez le-a fost dată viză de rezidenţă temporară pentru numai 2 sute de mii de musulmani, care au avut nevoie să studieze Legea japoneză a bogăţiilor naturale (sau legea funciară? - the Japanese Law of the Land). Aceşti musulmani au trebuit să vorbească japoneza şi să practice ritualurile lor religioase numai în casele lor.
g) Japonia este singura ţară din lume care are un număr neglijabil de ambasade ale ţărilor islamice.
h) poporul japonez nu este atras de Islam.
I) rezidenţii musulmani care locuiesc în Japonia sunt angajaţi ai companiilor străine.
j) Chiar şi vizele de lucru nu sunt acordate pentru medici musulmani, ingineri sau manageri trimise de companiile străine.
k) În majoritatea companiilor, se menţionează în regulamentele interne, că musulmanii nu pot aplica pentru un loc de muncă.
l) Guvernul japonez este de părere că musulmanii sunt fundamentalişti şi nici chiar în epoca globalizării nu sunt dispuşi să schimbe legile lor musulmane.
m) Musulmanii nici nu se pot gândi cu privire la închirierea unei case în Japonia.
n) Dacă cineva ştie că vecinul său este un musulman, tot cartierul rămâne in alertă.
o) Nimeni nu poate iniţia o celulă islamică sau "Madarsa" Arabă, în Japoniap) Nu se aplică legea islamică (Sharia) în Japonia.
q) În cazul în care o femeie japoneză se căsătoreşte cu un musulman, atunci ea este considerată proscrisă pentru totdeauna.
r) Potrivit dlui Komico Yagi (şef de departament la Universitatea din Tokyo ) "Există un cadru de spirit în Japonia că Islamul este o religie foarte îngustă la minte şi ar trebui să stai departe de ea."
s) jurnalistul independent Mohammed Juber a făcut un turneu in mai multe tari islamice după 9/11 precum şi în Japonia. El a descoperit că japonezii erau încrezători că extremiştii nu ar putea face nici un rău în Japonia.
…………………………………………..
MAHOMED
Un musulman habotnic moare si ajunge in rai. E extrem de excitat - o viata intreaga asteptase sa-l intalneasca pe Mahomed! ... La poarta raiului da  peste un tip cu barba. Plin de emotie si infrigurare, omul nostru il intreaba:
 - "Mahomed?"
 - "Nu, fiul meu, eu sunt Sf. Petru. Mahomed e mai sus" ii raspunse barbosu', aratand catre o scara care ducea spre un nor superior.
 Habotnicul incepe sa urce cu greu scara. In fine, intalneste un alt individ cu barba si i se adreseaza plin de speranta:
- "Mahomed?"
 - "Nu, eu sunt Moise. Mahomed e mai sus."
 Habotnicul urca sprinten mai departe, in ciuda urcusului abrupt, plin de euforia revelarii faptului ca reprezentantul evreilor se afla la un nivel  inferior fata de Profet ... Ajunge la urmatorul nor si-l intreaba respectuos (dar plin de subintelesuri) pe barbosul intalnit in cale:
- "Mahomed?"
 - "Nu, eu sunt Hristos.. Mahomed e mai sus..."
 In ciuda efortului depus, fata i se lumineaza - dandu-si seama ca tocmai are dovada clara a superioritatii islamului fata de crestinism ... Habotnicul se taraste mai departe, cu ultimele puteri, si ajunge la ultimul nor, adresandu-i-se individului (tot cu barba, dar mult mai) impunator din fata sa:
- "Mahomed?"
 - "Nu, fiule, eu sunt Dumnezeu! Dar tu arati cam extenuat, doresti o cafea?"
 - "Daca se poate, va multumesc din suflet." Tragandu-si un pic sufletu', habotnicul continua:
 - "Sincer sa fiu, trecand peste faptul ca m-astep-tam sa va prezentati drept Allah, n-as fi putut banui vreodata ca n-o sa-l intalnesc pe Mahomed
 aici...".
 Dumnezeu il linisti imediat, spunandu-i:
 - "Dar Mohamed este aici, chiar la acelasi nivel cu mine!...", dupa care se-ntoarse batand scurt din palme:
- "Mahomed - doua cafele!"....
  

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cele mai sexi romance din anii 60-70-80

Avea bunica… Avea bunicu’…

RUGACIUNE PUTERNICA DE LA MUNTELE ATHOS