Fotografia panoramica cea mai mare din lume!


 dCea mai mare fotografie panoramica din lume!

 

O incredibil de clara fotografie panoramica de 360 de grade infatiseaza capitala Regatului Unit al Marii Britanii in detalii nemaintalnite pana acum. Este cea mai mare fotografie panoramica de rezolutie inalta care a fost realizata pana in prezent!
Imaginea panoramica a Londrei are o rezolutie totala de 80 de gigapixel (80 de miliarde de pixel) si prezinta detalii atat de clare incat cei care au realizat-o au fost nevoiti sa cenzureze o anumita portiune, o imagine pe care au clasificat-o "indecenta" (desi nu au dezvaluit publicului unde se gasea aceasta si ce infatisa).
Fotografia este atat de mare incat daca ar fi printata la rezolutia fotografica obisnuita, ar avea 35 de metri lungime si 17 metri latime. Londra in 80 de gigapixel a fost realizata de fotograful britanic Jeffrey Martin, de-a lungul unei perioade de 3 zile, de pe acoperisul unei cladiri cu 36 de etaje, Centre Point - un loc ideal pentru a surprinde Londra in toata splendoarea ei.
Pentru a realiza aceasta incredibila fotografie, Martin a facut nu mai putin de 7886 de poze pe care le-a unit si le-a sincronizat cromatic cu ajutorul unui computer Fujitsu CELSIUS extrem de puternic. Recordurile fotografiilor panoramice precedente au apartinut unei fotografii de 26 de gigapixel a Parisului, respectiv 70 de gigapixel - Budapesta.
 
 
 
 






Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cele mai sexi romance din anii 60-70-80

RUGACIUNE PUTERNICA DE LA MUNTELE ATHOS

Avea bunica… Avea bunicu’…