Scapa usor de insecte






Sa nu aveti nevoie :)
"Trucuri pentru a scapa de insecte vara

Ţânţarii - plasaţi pe geam muşcate. Tot în faţa geamului sau a uşii ar fi ideal să aveţi un bec. Este însă vorba despre un bec special împotriva ţânţarilor care creează o frecvenţă de lungimi de unde luminoase deranjante pentru aceste insecte.
Eficient ar fi şi să ardeţi frunze de nuc în faţa geamurilor.
 
Busuiocul alungă muştele. ca să fiţi sigure că nu vor intra în casă, puneţi un buchet mare de busuioc la uşă, dar şi în dreptul geamurilor. Mirosul este extrem de deranjant pentru aceste insecte.

Furnicile vor dulciuri şi se tem de oţet
Dacă aţi uitat produse alimentare în bucătărie sau în alte locuri şi aţi fost invadate de furnici, spălaţi locul cu o soluţie formată din apă cu oţet, în părţi egale. Ulterior, lăsaţi un bol cu oţet şi apă în zona preferată de furnici. Mai sunt alungate de zaţul de cafea sau de boia iute.

Gândacii nu iubesc miresmele de dafin
Puteţi să le veniţi de hac cu o soluţie formată din 100 de ml de apă cu o lingură de acid boric. Acestă soluţie se pune pe bucăţi de pâine în locurile preferate de gândaci. Aflaţi că aceştia nu suportă nici mirosul de dafin. Faceţi săculeţi din cârpă cu dafin mărunţit înăuntru, ca să-i ţineţi la distanţă.

Piper şi mentă împotriva moliilor

Dacă moliile există deja în dulapurile cu haine, sigur naftalina ar fi o soluţie, dar miroase extrem de urât. Mai degrabă puteţi alege săculeţe de pânză cu levănţică uscată, dafin, busuioc, cuişoare, mentă sau piper. Toate aceste plante răspândesc mirosuri deranjante pentru molii."
 
_








Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cele mai sexi romance din anii 60-70-80

RUGACIUNE PUTERNICA DE LA MUNTELE ATHOS

Avea bunica… Avea bunicu’…