Aerul conditionat din masina PRODUCE CANCER DACA.....

Aerul conditionat din masina. 
(Vă rugăm să citiți)
Nu e de mirare ca multi oameni mor de cancer decât se intampla înainte. Ne întrebăm de unde vine aceasta cauza?

Mulți oameni sunt în mașinile lor, de dimineata, pana seara, 7 zile pe săptămână.

 Vă rugăm să transmiteti acest lucru la cat mai multi oameni posibil. Sa nu fie prea târziu pentru a face unele modificări in comportamentul nostru.

Deschideți ferestrele pentru un timp, apoi intrati in masina , si după câteva minute, porniți AC. Vă rugăm să nu porniți A / C, de îndată ce intri în mașină.

Iată de ce: Conform cercetarilor, tabloul de bord al masinii, scaune, A / C conducte, de fapt, toate obiectele sunt din material plastic în vehiculul dumneavoastră, si expuse la caldura de la lumina soarelui, emit benzen, o toxina care cauzează cancer. O substanță cancerigenă mare. Nu dai importanta la mirosul de plastic incins din masina ta, pentru ca te grabesti....
Benzenul cauzeaza cancer la oase, cauzeaza anemie si reduce celulele albe din sange. Expunerea prelungită poate provoca leucemie si creste riscul unor forme de cancer. Acesta poate provoca, de asemenea, avorturi spontane la femeile gravide.
Nivelul acceptat de benzene este de: 50 mg pe sq.ft.

O mașină parcată, intr-un spatiu interior, cu ferestrele închise, va conține 400-800 mg de benzen - de 8 ori nivelul acceptabil.
Dacă masina este parcata în aer liber în soare, la o temperatură de peste 60 de grade F, nivelul de  Benzen ajunge până la 2000-4000 mg, de  40 de ori peste nivelul acceptabil.

Oamenii care intra in masina, păstrând ferestrele închise, în cele din urmă va inhala cantitati excesive de toxine benzen.

Benzenul este o toxină care afectează rinichii și ficatul. Ce e mai rău, este extrem de dificil pentru corpul tau, de a scoate  aceste lucruri toxic.

Deci prieteni, vă rugăm să deschideți ferestrele și ușile de la masina voastra-
asteptati un timp pentru evacuarea benzenului din interior, înainte de a pătrunde în habitaclu.

 Aveti o obligație morală, să împărtășiti si altor persoane aceste informatii.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cele mai sexi romance din anii 60-70-80

RUGACIUNE PUTERNICA DE LA MUNTELE ATHOS

Avea bunica… Avea bunicu’…