BANCURI FRUMOASE A LA DINA-3

B

In tren:
- V-a cazut un geamantan in cap. Ati patit ceva?
- Nimic. Era gol.
- Dar in geamantan ce era?


O blonda si o bruneta la o cafea. La un moment dat suna telefonul blondei. Bruneta intreaba:-De ce nu raspunzi?-Nu-i pentru mine. Nimeni nu stie ca sunt aici.


Un tip intra in magazin si intreaba vanzatoarea:-Aveti chiloti?-Nu.-Dar de vanzare?


Un băieţel cânta la vioară iar tatăl său citea ziarul. Câinele familiei începe să latre pe acordurile de vioară. După vreo 5 minute, nemaiputând să îndure zgomotul, tatăl zice fiului:- Nu poţi să cânţi şi tu o melodie pe care să n-o ştie câinele?


Un tip intreaba un popa:-Parinte, cum sa-ti iubesti aproapele daca el se opune?


La inceput fetele erau interesate de papusi si baietii de masini. Acum e invers.


Este nedrept sa spunem ca toti barbatii sunt porci...Porcii nu ne-au facut nimic rau!


- Mama, tata, m-am hotarat, de azi inainte vreau sa fiu independent, vreau sa traiesc singur, separat de voi.Tatal:- Bravo fiule!Mama:- Si unde o sa locuiesti?!Fiul:- Eu?!


Politistul vrea să-i pună fiola unui sofer.- Nu pot să suflu, am astm.- Atunci hai să-ti luăm sânge.- Nu pot, sunt hemofilic.- Atunci hai să umbli pe dunga albă.- Nu pot… sunt beat.


- Ai auzit că Ion a deschis un magazin de bijuterii?- Cine, ăla? Nu creed? Şi ce a făcut?- Păi nu a reuşit să facă mare lucru că a pornit alarma şi a venit poliţia!


Doi cersetori, români, în Franta, se întâlnesc si se întreabă unul pe altul:
- Câti bani ai strâns azi?- 6 euro ...- 6 euro ? Ce ai făcut de ai strâns numai 6 euro?- Am făcut de toate – îmbrăcat ponosit, sărăcăcios, fată de milog, am scris si pe o plăcută de carton că am o nevastă si 4 copii de întretinut. Dar tu cât ai câstigat ?
- 6000 euro!- Cee ? Cum ai procedat de ti-au dat asa de mult?- Am pus lângă mine o bucată de carton pe care scria:"Îmi lipsesc 2 euro să mă întorc în România !"

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cele mai sexi romance din anii 60-70-80

RUGACIUNE PUTERNICA DE LA MUNTELE ATHOS

Avea bunica… Avea bunicu’…