MEDICI SI PREOTI

    


Sunt 56000 de preoti si 48000 de medici in Romania.

Asemanari si deosebiri:

- Preotii n-au salvat niciodata pe nimeni, insa toata lumea se roaga la ei si le acorda incredere. Medicii, in schimb, salveaza in fiecare zi mii de oameni, insa toata lumea ii injura.

- In fiecare an, medicii buni pleaca in strainatate, definitiv. Popii nu pleaca decat cel mult in noua biserica construita peste drum.
- In ultimele doua decenii nu s-a construit nici un nou spital mare, in schimb s-au inchis multe spitale mai mici. Numarul de biserici aproape ca s-a dublat.

- Nu avem nici un mare centru de cercetare finantat la nivel european. In schimb finantam o catedrala a neamului, la nivelul european al Evului Mediu intunecat.

- Multi dintre intelectualii nostrii sunt bigoti, iar unii dintre ei practica chiar delirul mistic in cartile lor. Putini spre nici unul apara stiinta.

O concluzie: rugati-va sa nu va imbolnaviti.
Sau, daca totusi o faceti, rugati-va sa muriti repede. Pentru o inmormintare cu zece popi, Romania este perfect pregatita.
Acum, ne pregatim sa ii scutim de taxe. Fireste, pe preoti, nu pe medici.

Andrei Popa din Iasi, sportiv in varsta de 17ani, in timpul unui spectacol organizat, a avut un grav accident fracturandu-si coloana. Dupa trei luni inca nu-si poate misca nici mainile si nici piciorele. Pentru recuperare in strainatate are nevoie de ajutorul vosrtru. Dati un clik si donati!

DATI O SANSA LUI ANDREI

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cele mai sexi romance din anii 60-70-80

Avea bunica… Avea bunicu’…

REALITATEA in care traim??? De ZIUA LIMBII ROMANE!!! Pentru NEPOTII si STRANEPOTII nostri!!!