21.12.2012, APOCALIPSA?



----- Putem sa luam in calcul aceasta prezicere sau putem sa o ignoram.Ce castigam sau ce pierdem?... Depinde de varianta pe care o alegem .............

Objet : Un călugăr tibetan dă un nou sens Apocalipsei
 
Nu stiu cât poate fi adevárat. Totusi dacá ne luám dupá proverbul poate nu chiar asa de "spáimântácios " ca toate prezicerile-gogoritzá, cu care suntem bombardati, dar ceva va fi. 
Dupá umila mea párerea sigur va fi .

Un călugăr tibetan dă un nou sens Apocalipsei


Anunţă "Sandy" începutul sfârşitului? Un călugăr tibetan dă un nou sens Apocalipsei
Un călugăr lama de la mănăstirea Gyandrek, de lîngă Kailas, cunoscut drept Oracolul Shambalei, a făcut o declaraţie uluitoare, pe care a trimis-o cercetătorilor de la NASA. El spune că, pe 21 decembrie 2012, Pământul, împreună cu sistemul solar, va trece prin aşa-zisa "zonă zero" a galacticii.

Potrivit tibetanului, pe 21.12.2012, la ora 6.00 conform meridianului Greenwich, întreg Pământul va fi cuprins complet de întuneric. Nu va mai fi lumină sau energie electrică, iar căile de comunicare vor fi total inutilizabile.

"Aceasta este starea spaţiului în care se stinge şi nu poate fi distribuită nici un fel de energie, în care obiectele nu posedă cîmpuri electromagnetice. Acest fapt nu trebuie să ne sperie, nici măcar să nu ne neliniştească", a avertizat călugărul.
Întunericul va fi însoţit de fulgere masive din spaţiu, de fascicule de lumină iluzorii şi va dura aproximativ trei-patru zile. Apoi, lumina soarelui va apărea din nou.

"Animalele vor presimţi sosirea întunericului cosmic şi se vor ascunde în vizuini. Oamenii din oraşe nu vor simţi acest lucru şi se va crea panică, mulţi dintre ei îşi vor pierde minţile. Aproximativ 10% din populaţia umană ar putea pieri", a estimat lama tibetană.

Oracolul Shambalei a dat şi câteva recomandări pentru locuitorii Pământului:

1. Trebuie să vă pregătiţi pentru această schimbare de cicluri, să finalizaţi toate afacerile din 2012, să nu începeţi altele noi, sa va achitaţi toate datoriile materiale si spirituale.

2. Cel tarziu pe 20.12.2012  pregătiţi-va rezerve de produse alimentare pentru două luni, pentru că reţelele de energie electrică vor fi restabilite după o lungă perioadă de timp.

3. Trebuie să aveţi în casă rezerve de apă, lemne pentru sobă şi lumânări pentru iluminat. Este necesar să aveţi sobă în casă, pentru că, din 21.12.2012, energia nu va mai trece prin firele electrice.

4. Comunicaţiile şi televiziunile se vor afla în colaps general. În timpul "zilelor întunericului" trebuie să astupaţi geamurile cu materiale întunecate, să nu priviţi prin ele, să nu ieşiţi afară. Dacă veţi avea nevoie să ieşiţi, nu mergeţi prea departe , vă puteţi pierde, pentru că nu vă veţi vedea nici propriile mâini.

5. După apariţia luminii nu vă grăbiţi să vă întoarceţi în oraş, mai bine să rămâneţi în natură o perioadă sigură.

Ieşirea deplină a Pămîntului din zona zero, potrivit tibetanului, se prevede a avea loc pe 7 februarie 2013. Atunci va avea loc restaurarea parţială a energiei electrice, a circulaţiei rutiere. Pînă la sfîrşitul lui martie, procesul de recuperare va fi complet.

Sfîrşitul lumii va modifica radical concepţia despre lume a oamenilor, consideră Oracolul Shambalei.

Aceasta va deveni mai spirituală. În ţările dezvoltate  vor înflori diverse învăţături spirituale, ştiinţifice şi sisteme alternative de dezvoltare a individului şi a sănătăţii.
"Acest lucru va fi cel mai important impuls spre un progres al omenirii, pentru o lungă perioadă de timp", a concluzionat călugărul.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cele mai sexi romance din anii 60-70-80

Avea bunica… Avea bunicu’…

Suleyman Magnificul toate episoadele online traduse